Politica de confidențialitate promovată de noi, explică în ce mod se utilizează orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.

Future Economy nu va vinde, închiria sau distribui nimănui informațiile colectate. Acestea sunt colectate exclusiv pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cât mai bine clienții noștri, referitor la starea comenzilor sau a livrării. Informațiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Eventualele informații referitoare la cărți de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi.

În orice moment puteți modifica sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit. Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactați prin telefon

Informație personală înseamnă orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele, adresa sau telefonul).

Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidențialitate care pot afecta modul în care utilizăm informația furnizată de dumneavoastră. Cu toate acestea, îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale și să verifice periodic regulile stipulate de aceasta politică, pentru a-și reactualiza preferințele.

Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.

In cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin telefon