„Dăruiește Lumină” și 500.000 kWh energie donați de E.ON Energie România vor ajunge la patru instituții sociale

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

„Dăruiește Lumină” și 500.000 kWh energie donați de E.ON Energie România vor ajunge la patru instituții sociale

 

  • Energia va fi donată prin intermediul utilizatorilor platformelor social media care, prin fiecare apreciere sau redistribuire a unei postări, vor aduce câte 100 kWh energie instituției alese;
  • Începând din 2015, E.ON a donat, cu ajutorul românilor, 3.250.000 kWh energie către 75 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe;

Un gest mic pentru tine, o bucurie mare pentru cei aflați în nevoie! Acesta este îndemnul pe care E.ON Energie România îl adresează românilor de pe platformele social media, dornici de fapte bune, care pot să se implice și să direcționeze împreună 500.000 kWh de energie, cantitate donată de companie către patru instituții sociale în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”.

Ajunsă la ediția a XI-a, campania se va desfășura în perioada 26 aprilie – 7 mai și își propune să susțină instituții sociale care educă sau îngrijesc tineri orfani sau cu nevoi speciale: SOS Satele Copiilor Cisnădie, Centrul Școlar de Educație Inclusivă „Primăvara” Reșița, Școala Gimnazială Specială „Maria Montessori” Bacău și Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca.

Poveștile acestora vor fi făcute cunoscute de către ambasadorii campaniei: Mihai Morar, Andreea Remețan, Lucian Mîndruță și Bob Rădulescu.

Fiecare comentariu de încurajare, apreciere sau redistribuire a poveștilor spuse de către aceștia pe paginile proprii și paginile „Dăruiește Lumină” de Facebook, Instagram și TikTok echivalează cu 100 kWh, energie care va fi donată instituției alese, fără ca pe utilizator să îl coste ceva. Un utilizator poate oferi „lumină” unuia sau mai multor beneficiari ai campaniei.

În funcţie de opţiunile exprimate de românii implicaţi, cantitățile de energie vor fi distribuite către beneficiari, urmând să fie scăzute din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

Campania nu înseamnă doar o donație din partea companiei. Este, de fapt, o invitație la solidaritate, la empatie și la implicare activă în construirea unei comunități mai dispusă să îi ajute pe cei care au nevoie. Este o demonstrație a puterii binelui și a capacității noastre de a face diferență pozitivă în viața celor din jur. Și, de nouă ani de când există „Dăruiește Lumină”, zeci de mii de români ni s-au alăturat în comunitatea faptelor bune, dăruind energie și bucurie semenilor noștri”, afirmă Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Începând cu anul 2015 și până în prezent, E.ON a oferit, prin intermediul campaniei „Dăruieşte Lumină”, peste 3.250.000 kWh energie pentru 75 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

De la intrarea pe piaţa de energie din România, E.ON a susţinut cu peste 20 de  milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative fiind de aproximativ 600.000.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. De la intrarea pe piața din România, E.ON a investit peste 2,3 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 3,4 miliarde de euro.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?