Sisteme de Ventilație HVAC din Constanța alege suita Charisma și Primavera pentru digitalizarea integrată a operațiunilor

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Sisteme de Ventilație HVAC din Constanța alege suita Charisma și Primavera pentru digitalizarea integrată a operațiunilor

Compania va urmări în timp real rezultatele operaționale și financiare ale proiectelor

Compania „Sisteme de Ventilație HVAC” Constanța, un jucător important în proiectarea, execuția și mentenanța instalațiilor HVAC și a infrastructurii electroenergetice, adoptă soluții software de ultimă generație pentru optimizarea proceselor și consolidarea controlului asupra proiectelor, în parteneriat cu TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, și Infinity Business Center, furnizor de servicii si soluții integrate de management al proiectelor.

Sisteme de Ventilație HVAC este specializată în proiectarea, execuția și mentenanța instalațiilor HVAC, dedicate în principal sectorului naval. În ultimul an, activitatea organizației s-a extins și asupra altor paliere de business, ceea ce a impus adoptarea unei suite de soluții software care să permită eliminarea mediului nestandardizat de lucru și urmărirea centralizată și în timp real a proiectelor, pentru un control clar asupra costurilor și veniturilor realizate.

Astfel, compania a decis să colaboreze cu TotalSoft și Infinity Business Center, optând pentru o soluție integrată, ce include Charisma ERP, Charisma Portfolio Management și Primavera P6 EPPM. Această alegere strategică va permite companiei să-și digitalizeze complet activitățile și să obțină o viziune de ansamblu asupra rezultatelor operaționale și financiare în timp real.

„TotalSoft și Infinity Business Center ne vor ajuta să aducem o schimbare majoră în modul în care ne gestionăm proiectele de construcție a instalațiilor și a obiectivelor energetice. Obiectivul nostru principal constă în automatizarea proceselor, integrând partea de planificare și execuție a proiectelor cu zona financiar-contabilă și activitatea de formare profesională. Acest lucru ne va permite să gestionăm mai eficient fiecare etapă a proiectelor, facilitând procesul de planificare și oferindu-ne controlul necesar asupra execuției”, a declarat Liviu Tănase, Development Director HVAC Systems și Președinte al Patronatului Societăților din Construcții (PSC), Filiala Dobrogea.

Compania este ferm decisă să rămână în vârful industriei prin adoptarea tehnologiilor de ultimă generație și consolidarea poziției de lider în proiectarea și execuția instalațiilor și a obiectivelor energetice, cu sprijinul soluțiilor oferite de TotalSoft și Infinity Business Center.

Despre TotalSoft (www.charisma.ro)

TotalSoft, companie românească înființată în 1994, este unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări, pe patru continente.

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing și unul dintre top 10 furnizori europeni de soluții ERP și HCM. Produsele de top ale TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM și Charisma Medical Software sunt lideri de piață în România, cu aplicare în opt verticale de business: financiar, retail & distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical. De asemenea, compania oferă și o suită unică de servicii de externalizare HR și Financiar-Contabilitate. În 2016, compania TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

Despre Infinity Business Center (www.infinitybiz.ro)

Infinity Business Center, companie românească înființată în 2008, este principalul partener TotalSoft pe segmentul project and portfolio management. Cu o experiență vastă și un portofoliu de clienți care acoperă industrii precum construcții, infrastructură și energie, specialiștii Infinity se remarcă prin creativitate și pasiune.

Infinity Business Center acoperă o gamă largă de servicii în domeniul managementul proiectelor, de la formare profesională, implementarea procedurilor de project control (PMO), outsourcing de resurse specializate în planificarea și urmărirea proiectelor, până la implementarea suitei de aplicații Oracle Primavera și a aplicației proprii de enterprise risk management, Risk ALERT.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?