PREMIILE REVISTEI ”THE BANKER”: BRD ESTE BANCA ANULUI ÎN ROMÂNIA

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

PREMIILE REVISTEI ”THE BANKER”: BRD ESTE BANCA ANULUI ÎN ROMÂNIA

BRD Groupe Société Générale a primit pe data de 30 noiembrie 2023, la Londra, din partea revistei britanice ’’The Banker’’, parte a grupului ”Financial Times”, titlul de ’’Banca anului în România” în anul 2023.

Înființată în anul 1926, ”The Banker” este o publicaţie financiară recunoscută la nivel global, axată pe domeniul bancar şi pe cel al pieţelor financiare. Premiile ”The Banker” recompensează instituţiile financiare cele mai performante şi cele mai bune bănci din peste 120 de ţări.

Printre criteriile care au contat în desemnarea BRD drept banca anului în România se numără performanța financiară, capacitatea de adaptare la mediul economic, calitatea parteneriatelor strategice cu clienţii, competitivitatea, folosirea tehnologiei, caracterul inovator și diversificat al strategiei de creștere, produsele și serviciile noi.

”Este o onoare să fim premiați de The Banker, cea mai importantă publicație specializată din lume. Această distincție este rezultatul muncii unei echipe competente, dedicate și ambițioase, și al încrederii pe care clienții, partenerii și ceilalți stakeholderi ai noștri ne-o acordă în fiecare zi. Le mulțumesc și îi încredințez că BRD își va îndeplini pe mai departe misiunea pe care o are față de clienții ei și economia României”, a spus Maria Rousseva, CEO, BRD Groupe Societe Generale.

BRD marchează, în 2023, 100 de ani de la înființare, sub numele de Societatea Națională de Credit Industrial (SNCI). Aceasta a avut, sub diverse denumiri, până în 1990, rolul de bancă de investiții a Statului Român. Pe 1 Decembrie 1990, Banca de Investiții a obținut licența de bancă universală, schimbându-și numele în Banca Română pentru Dezvoltare. Pe 14 decembrie 1998, Fondul Proprietății de Stat a semnat contractul de privatizare a BRD cu grupul bancar francez Société Générale, moment de la care se împlinesc în curând 25 de ani.

Sursa informatii: https://www.brd.ro/BRD-este-Banca-Anului-in-Romania

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?