Casa ta, cadoul tau de Mos Craciun

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Casa ta, cadoul tau de Mos Craciun 

In prag de sarbatoare, cand toti se intorc acasa, iti doresti sa ai si tu un loc al tau? Creeaza-ti amintiri noi, intr-un loc de poveste

Te ajutam sa te retragi din agitatia capitalei, in peisaje moderne, avangardiste, in proximitatea Bucurestiului. Aici, cei mai mari constructori din zona de Sud si-au unit fortele pentru a dezvolta armonios un cartier rezidential, care sa fie o reala alternativa pentru familiile care isi doresc o viata linistita.

Si fiindca Sarbatorile de iarna, nu sunt sarbatori, daca nu iti inveselesti casa cu lumina si culoare, casa ta va avea o  suprafata generoasa, unde sa iti impodobesti bradul si sa iti inviti prietenii de Anul nou.

In plus, va avea compartimentari ingenioase si moderne, care asigura o utilitate sporita a spatiilor interioare. Va avea incalzire in pardoseala, centrale termice si finisaje pe placul tau, ce asigura totodata si costuride intretinere mici, pe langa comfortului dorit…Fiindca ne gandim la viitorul tau, pe termen lung!

Unde e casa visurilor tale? 

Undeva unde infrastructura locala este in plina dezvoltare, iar caile de acces sunt regandite pentru a aerisi traficul. Pasajul rutier suspendat, care face legatura intre soseaua Berceni si centura capitalei, este un punct forte in fluidizarea traficului.

Ai ghicit deja?

Intre statiile magistrale de metrou Dimitrie Leonida si Berceni, zona cea mai fierbinte a dezvoltarii imobiliare fiind Strada Biruintei.

Aici, pasarela pietonale, (o alta investitie de succes a autoritatilor locale), faciliteaza accesul catre centrul orasului, si chiar zona de Nord a capitalei.

Vei avea prilejul sa gasesti aici cele mai interesante proiecte imobiliare ale zonei de Sud, ansambluri rezidentiale care ofera o serie de beneficii, cum ar fi: spatii comerciale vaste si diverse si gradinite cu program prelungit.

Se mai regasesc in investitii piscine exterioare, cu acces controlat, sali de sport si fitness dotate modern, restaurante, parcuri si spatii verzi, cu locuri de joaca pentru copii. De asemenea, avem grija de toate aspectele care te intereseaza!

In concluzie, nu trebuie sa iti faci griji nici pentru  locurile de parcare, fiindca sunt gandite  parcari subterane, terane si supraterane.

De ce acum?

Cu siguranta schimbarile legislative de ordin fiscal deja implementate de la 1 noiembrie 2023, cat si cele care urmeaza a fi implementate din 1 ianuarie 2024, vor duce la o crestere a preturilor. Conform legii, prima zi a anului viitor va aduce un TVA de 9% la toate tranzactiile cu imobile noi.

Piata va fi afectata inevitabil si de reintroducerea taxelor majorate constructori, cresterea preturilor la materiile prime si a materialelor, samd.

Asadar, grabeste-te sa beneficiezi de TVA doar 5%, inainte sa vina Mosul!

Aici gasesti toate informatiile si pe cineva competent care sa iti raspunda la toate intrebarile:  81residence.ro 

sienaresidence.ro

Loredana 0735 588 446, Robert  0735 588 446

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?