Telekom Romania Mobile extinde rețeaua 5G în Arad

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Telekom Romania Mobile extinde rețeaua 5G în Arad

 

  • Telekom Mobile oferă acces la 5G Nelimitat atât la cartelă, cât și la abonament;
  • În acest moment, tehnologia 5G este disponibilă în București și în alte 11 orașe.

 

Telekom Romania Mobile continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând de astăzi, le oferă utilizatorilor săi din Arad și zonele limitrofe, acces la beneficiile acestei tehnologii: viteza mare de descarcare, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate, latență redusă și consum redus al bateriei.

Arad intră astfel pe lista orașelor unde Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G, atât la cartelă cât și la abonament: București (inclusiv Otopeni), Brașov, inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (inclusiv Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea.

Pentru a putea utiliza beneficiile tehnologiei 5G, utilizatorii trebuie să dețină un SIM și un terminal compatibile 5G și să se afle în zona de acoperire a tehnologiei 5G.

Două astfel de terminale compatibile 5G sunt disponibile în oferta specială de sărbători de la Telekom Romania Mobile, în spiritul „MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, la prețuri competitive și într-o rețea de calitate.

Este vorba de Samsung Galaxy A54 5G, disponibil în 24 de rate, de 6 euro/lună, cu abonamentul Nelimitat 19, respectiv de Motorola Edge 40, disponibile în 24 de rate, de 6 euro/lună, cu abonamentul Nelimitat 15 pentru 24 de luni.

Mai multe informații despre oferta comercială și lista smartphone-urilor compatibile 5G sunt disponibile aici.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?