De Ziua Românei, Exim Banca Românească reduce dobânda la creditul de nevoi personale

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

De Ziua Românei,

Exim Banca Românească reduce dobânda la creditul de nevoi personale

 

Exim Banca Românească a lansat de 1 Decembrie o campanie promoțională prin care creditele de consum cu dobândă fixă  sunt disponibile cu o dobândă redusă. Astfel, persoanele fizice au posibilitatea de a accesa, până pe 29 februarie 2024, credite de nevoi personale cu o dobândă fixă de 8,75%, redusă cu 2,25 puncte procentuale față de dobânda fixă standard.

Suma maximă care poate fi obținută este de 150.000 de lei, iar perioada maximă de creditare este de 5 ani.

Spre exemplu, pentru un client care alege să își încaseze salariul în cont la Exim Banca Românească și optează pentru un credit de 50.000 de lei, pe o perioadă de 5 ani și rambursare în rate egale, DAE este de 9,33%, iar valoarea ratei lunare este de 1.031,86 lei.

Alte avantaje:

  • Pentru fondurile acordate nu este necesară justificarea utilizării;
  • Simplu și rapid de obținut – este nevoie doar de actul de identitate și acordul ANAF;
  • Fără garanție imobiliară;
  • Creditul poate fi utilizat și pentru refinanțare;
  • Solicitantul primește răspuns pe loc  pentru suma maximă ce poate fi obținută.

Detalii și informații personalizate pot fi obținute în toate sucursalele Exim Banca Românească.

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de cre­dit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene.

În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?