Cele mai râvnite trofee din real-estate vor fi decernate anul acesta și în România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Cele mai râvnite trofee din real-estate
vor fi decernate anul acesta și în România

Obținerea unui trofeu International Property Awards și 5 Stars este o recunoaștere a celor mai înalte niveluri de creativitate și excelență pentru companiile care operează în toate sectoarele industriei imobiliare. Câștigătorii cu cele mai mari scoruri din fiecare regiune de pe glob sunt înscriși în competiția premiilor mondiale, care determină cele mai importante companii imobiliare din întreaga lume.

Anul acesta va fi organizată pentru prima dată în România decernarea premiilor Romanian Property Awards, distincții care deschid calea către finala continentală de la Londra pentru trofeul 5 Stars – cel mai râvnit premiu de recunoaștere a Excelenței și Inovației în Real-Estate la nivel mondial. Deținătoarea licenței International Property Awards pentru România, Lion House Media alături de publicația Investing in Property a pus la dispoziția tuturor jucătorilor din real-estate o platformă care facilitează înscrierea în secțiunile special create pentru dezvoltatori, arhitecți, designeri, proiectanți, precum și avocații din spatele celor mai importante tranzacții din piața imobiliară locală.

Astfel, companiile înregistrate pe platforma Romanian Property Awards (www.InvestinginProperty.ro,) vor primi GRATUIT Portofolio Box și placheta, pentru a putea înscrie proiectul și aplicația proprie. Compania înscrisă nu alocă timp, resurse, nu plătește pentru creația și producția portofoliilor. Dacă o companie aplică la mai multe categorii / secțiuni, primește câte un Portfolio Box pentru fiecare. Romanian Property Awards oferă acest pachet compus din cutie, plachetă și tabletă tocmai pentru a ușura extrem de mult înscrierea pe platformă, crearea portofoliilor în vederea jurizării și maximizarea șanselor în fața juriului de la Londra, care acordă participarea în finala Europeană și Mondială și cel mai râvnit Trofeu Real-Estate, 5 Stars. Toate cutiile vor fi trimise la Londra, unde juriul internațional decide câștigătorii pentru România, mai apoi pentru Europa și în final pentru trofeul 5 Stars – încununarea Excelenței în Real-Estate la nivel mondial.

Andrei Cristea, CEO Lion House Media este primul român membru al juriului internațional de la Londra care decide trofeele International Property Awards la nivel mondial. Valentin Ilie, care s-a alăturat echipei Romanian Property Awards în calitate de Board Member a participat în anii anteriori la procesul de jurizare în calitate de Brand Ambassador.

Premiile International Property Awards sunt împărțite în regiuni care acoperă Africa, Asia Pacific, Arabia, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Marea Britanie și SUA. Proiectele intră la nivelul lor național relevant și sunt jurizate de cei mai buni profesioniști în domeniu.  Aceste premii sunt acordate pentru calitatea designului, construcției și prezentării proprietăților individuale și dezvoltărilor imobiliare, interioare, arhitectură și marketing.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?