Cătălin Bordea și soția sa Livia devin brand ambasadori Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping și Lifestyle

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Cătălin Bordea și soția sa Livia devin brand ambasadori Explorado.ro, primul magazin online de Live Shopping și Lifestyle

 

Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, Cătălin Bordea, este primul ambasador Explorado.ro, alături de soția sa Livia. Colaborarea vine în completarea imaginii dinamice pe care platforma o are, la doar 3 luni de la lansare.
Explorado.ro a intrat pe piața de shopping online cu o abordare cu totul nouă, îmbinând zona de eCommerce clasic cu cea de Live Commerce. Alegerea unui ambasador din zona de stand-up subliniază interactivitatea specifică magazinului online, unde, cumpărătorii se bucură de o experiență de shopping cu totul nouă în România. Aici, aceștia își pot urmări creatorii de conținut preferați în timp ce prezintă și testează diferite articole, pot lăsa comentarii și au posibilitatea de a cumpăra produsele prezentate in Live Stream.
“Colaborarea noastră cu Livia si Cătălin a fost bine primită de către clienții noștri. Avem valori comune, promovăm experiențele trăite din plin, în timp real. Pe Explorado.ro, shopping-ul online este transformat în explorare, divertisment și aventură, creatorii de conținut sunt încurajați să fie creativi, iar utilizatorii să își descopere stilul autentic” explică Loredana Apreutese, Acționar Explorado.
Explorado.ro oferă clienților săi o experiență de shopping online cât mai aproape de cea offline. De aceea, se acordă atenție fiecărui detaliu pentru a putea crea conținut de înaltă calitate, fie ca este vorba de live, video, photo sau text, iar ambasadorii brandului devin o parte importantă în realizarea acestuia.
“Ne bucurăm să facem parte din familia exploratorilor, divertismentul și aventura fiind prezente zilnic în viețile noastre. Am apreciat de la început conceptul de Live shopping care face experiența cumpărăturilor online mult mai prietenoasă, ceea ce e bine pentru Livia și dureros pentru cardul meu, dar măcar nu o mai pierd cu orele prin mall” declară Cătălin Bordea.
Interactivitatea Explorado.ro oferă clienților posibilitatea ca, printr-un proces intuitiv și captivant, să poată descoperi produsele mult mai ușor și să se informeze corect cu privire la beneficiile și caracteristicile acestora înainte de a le adăuga în coșul de cumpărături.
Explorado.ro oferă clienților un portofoliu larg de produse din categoriile Fashion, Home & Deco, Beauty & Body Care, Puericultură și îngrijirea copiilor, Tech, IT și gadgets. Ne mândrim, de asemenea, cu kings&clowns, brand propriu creat special pentru clienții Explorado.

Despre proiectul Explorado.ro
Explorado.ro a fost lansat după doi ani de dezvoltare de la zero a platformei şi tehnologiilor proprii şi este un proiect finanţat 100% cu capital românesc. Investiţia în platforma Explorado.ro este susţinută integral de către International Alexander Holding, una dintre cele mai performante companii româneşti de transport şi logistică. Deţinută de oamenii de afaceri Simion şi Loredana Apreutese, International Alexander Holding îşi marchează prin această investiţie extinderea lor în zona de retail online business to consumer.
În 2019, International Alexander Holding şi-a propus să creeze un ecosistem de eCommerce adaptat la tehnologiile şi nevoile actuale din universul de online shopping. Astăzi, proiectul Explorado.ro este Live şi îşi propune să ofere utilizatorilor săi experienţe de cumpărături captivante, adaptate nevoilor lor şi să creeze experienţe mai tangibile cu produsele vândute, comparat cu experienţa limitată oferită până acum de comerţul online.
Explorado.ro este primul magazin online generalist de acest calibru lansat în ultimii ani în România.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?