Future Economy: Corul Bărbătesc „Cantus Domini” vă invită la un concert de colinde de neuitat, pe 9 decembrie 2024-Future Economy: PPC Energie și Ministerul Energiei testează funcționarea unei soluții integrate, cu panouri fotovoltaice și stocare a energiei electrice în baterii, într-un bloc de locuințe din București-Future Economy: OMV Petrom se asociază cu NewMed Energy pentru a avansa explorarea în perimetrul offshore Han Asparuh din Bulgaria  -Future Economy: 7 utilizări surprinzătoare ale trandafirilor-Future Economy: Global Vision anunță consolidarea echipei prin numirea Danielei Lazea în funcția de General Legal Counsel-REVISTA PRESEI - Cele mai importante știri pe scurt ale Ziarului News de vineri, 29 noiembrie 2024-Future Economy: „Împreună pentru o societate mai bună – egalitate de șanse pentru toți”, eveniment cu participarea unor personalități precum Maia Morgenstern, Marius Tucă și mulți alții-Future Economy: InterCapital Asset Management anunță intenția de a lansa un nou ETF pe Bursa de Valori București, care va oferi expunere la obligațiuni guvernamentale românești denominate în euro-Future Economy: Binecunoscutul violonist și dirijor PETRICĂ PANĂ, invitat de onoare la cea de-a XXV-a ediție – aniversară, a Galei ”SENIORI de COLECȚIE”-Future Economy: Întrevederea dintre secretarul de stat pentru afaceri strategice Ana Tinca și ambasadorul agreat al Republicii Uzbekistan în România, Amirsaid Agzamkhodjaev, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare

Proiectul Neptun Deep avansează conform programului angajat de Romgaz și OMV Petrom

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Proiectul Neptun Deep avansează conform programului angajat de Romgaz și OMV Petrom

Transocean Barents, platforma de foraj offshore contractată pentru proiectul Neptun Deep, a ajuns la Constanța, marcând un pas esențial în dezvoltarea primului proiect de gaze din zona de mare adâncime a României. Această platformă este o minune inginerească, construită să fie operațională atât la adâncimi mici, cât și la mii de metri sub apă.

Sosirea platformei de foraj Transocean Barents în portul românesc de la Marea Neagră confirmă eforturile realizate de cele două companii, cu susținerea Ministerului Energiei, pentru realizarea acestui proiect care va asigura independența și securitatea energetică a României din perspectiva gazelor naturale.

Această platformă va realiza forajul celor 10 sonde de exploatare din perimetrul Neptun Deep. Eforturile de a avea această platformă de foraj în Marea Neagră pentru implementarea proiectului confirmă respectarea angajamentelor asumate în sectorul coordonat de Ministerul Energiei.

Mulțumiri celor două companii pentru eforturile de a implementa acest proiect. Romgaz, compania statului român, a jucat un rol esențial în restartarea acestui proiect, motiv pentru care felicit conducerea Romgaz, pe Răzvan Popescu, Aristotel Jude și colegii lor, pentru implicare și profesionalism în atingerea obiectivelor asumate.
Proiectul Neptun Deep este unul dintre cele mai îndrăznețe, aș spune revoluționare, proiecte energetice în care România este implicată. Și, în ciuda dorinței insistente a unora de a ne ține pe loc, lucrurile merg și vor merge înainte. România contribuie direct, prin aceste proiecte, la construcția unui viitor care înseamnă mai multă, mult mai multă securitate energetică pentru regiune și pentru Europa. Avem un rol mare de jucat și trebuie să îl jucăm până la capăt fără compromisuri!

Sursa foto: Facebook / Sebastian Burduja

Future Economy

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?