WALDEVAR Energy dezvoltă peste 300 MW în proiecte fotovoltaice, cu șase șantiere active în România și Germania

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

WALDEVAR Energy dezvoltă peste 300 MW în proiecte fotovoltaice, cu șase șantiere active în România și Germania

 

 

Într-un moment crucial pentru industria energiei regenerabile, antreprenorul general EPC, WALDEVAR Energy, își consolidează poziția de lider pe piața de energie verde, cu proiecte fotovoltaice active de peste 300 MW, aflate în curs de realizare în România și în Germania.

WALDEVAR-TOPOLOVENI

Performanța companiei WALDEVAR Energy stabilește un nou record pentru capacitatea, flexibilitatea și rapiditatea execuției proiectelor de energie verde contractate, ce pot fi realizate cu resurse proprii. Cu o echipă de peste 600 de specialiști și o flotă proprie de peste 200 de utilaje dedicate, WALDEVAR Energy se distinge prin oferirea de soluții integrate la cheie pentru construcția de parcuri fotovoltaice de mari dimensiuni. Compania oferă servicii complete de proiectare, studii specializate, construcții civile, instalarea structurilor fixe și a sistemelor tracker, testare și punere în funcțiune a sistemelor fotovoltaice, operare și mentenanță. De asemenea, se asigură conectarea eficientă la rețeaua electrică, compania WALDEVAR Energy fiind autorizată ANRE II, III, IV A/B să efectueze lucrări în rețele de joasă, medie și înaltă tensiune.

WALDEVAR-BOBICESTI-MIRIA

Eficiența oferirii unor soluții la cheie de tip EPC (Engineering Procurement and Construction) simplifică procesul de execuție atât pentru beneficiar sau dezvoltator, cât și pentru echipele de specialiști WALDEVAR Energy, serviciile integrate fiind cea mai bună soluție pentru parcurile fotovoltaice realizate cu reduceri considerabile de costuri, oferind și cel mai rapid timp de execuție.

Proiecte WALDEVAR Energy:

Satu Mare: 73 MW ( 132728 panouri, 47450 case, tip Skela fix 2P)

Argeș: 13.94 MW ( 25346 panouri, 9061 case, tip PVH traker axone 1P)

Giurgiu: 130.1 MW ( 236545 panouri, 84565 case, tip Soltec traker 2P)

Olt: 22.27 MW ( 40491 panouri, 14476 case, tip Corab fix 2P)

Dolj: 21.21 MW ( 38564 panouri, 13787 case, tip Corab fix 2P)

Olt: 7.3 MW ( 13273 panouri, 4745 case, tip Corab fix 2P)

Germania, Brandenburg: 45.7 MW (83090 panouri, 29705 case)

WALDEVAR – GIURGIU

Expansiunea lucrărilor din 2024 către Germania, bazată pe calitatea execuției lucrărilor executate în ultimii ani, subliniază capacitatea WALDEVAR Energy de a gestiona proiecte complexe și de a răspunde cererii mari pentru energie curată, atât în România, cât și pe plan internațional. „Angajamentul nostru pentru anul 2024 este clar: să accelerăm tranziția către o economie verde prin proiecte de energie regenerabilă implementate cu dedicare și competență. Aceste proiecte nu doar că avansează obiectivele naționale de tranziție energetică, dar și plasează România pe harta globală a sustenabilității”, a explicat Christian Leonte, Director Business Development la WALDEVAR Energy.

Compania WALDEVAR Energy continuă să implementeze soluții inovatoare și eficiente, stabilind standarde înalte pentru întreaga industrie și contribuind la o lume mai curată și mai sustenabilă.

WALDEVAR – IANCU JIANU

Pentru mai multe informații despre proiectele WALDEVAR Energy și activitățile de construcție, vizitați www.waldevar.com

WALDEVAR-SATU-MARE

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?