UniCredit oferă clienților o reducere exclusivă de 20% la biletele pentru Festivalul de Operă Arena di Verona

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

UniCredit oferă clienților o reducere exclusivă de 20% la biletele pentru Festivalul de Operă Arena di Verona

 

Grupul UniCredit este încântat să anunțe o ofertă exclusivă pentru clienții săi, o reducere de 20% la biletele pentru sezonul 2024 al Festivalului de Operă Arena di Verona, cu excepția zilelor de 7 și 8 iunie. Această promoție specială subliniază angajamentul de lungă durată al UniCredit față de dezvoltarea culturală și economică și sărbătorește peste 30 de ani de parteneriat cu cel mai spectaculos festival de operă din lume, la care UniCredit este partener principal din 1994.

Clienții UniCredit pot profita cu ușurință de această ofertă urmând acești pași simpli:

  • Pe site-ul web al Arena di Verona alegeți spectacolul dorit, sectorul și până la patru bilete;
  • In cosul de cumparaturi introduceti codul UN1venti4_20 în „Customer Card/Promotion Code”;
  • Finalizați achiziția cu un card de plată compatibil UniCredit;

Reducerile sunt disponibile clienților UniCredit pentru biletele achiziționate online în perioada 15 mai – 15 august, până la maximum 4 bilete pe spectacol.

„A investi în artă înseamnă a investi în viitorul nostru. Oferind această reducere exclusivă clienților noștri, nu doar sărbătorim parteneriatul nostru prețuit cu Festivalul de Operă Arena di Verona, dar ne întărim și credința în puterea transformatoare a culturii. Această inițiativă este o un semn al aprecierii noastre pentru comunitățile pe care le deservim și al angajamentului nostru de a îmbogăți vieți prin experiențe culturale comune”, a spus un purtător de cuvânt al UniCredit.

Un sezon de spectacole spectaculoase

Cel de-al 101-lea Festival de Operă Arena di Verona, care se va deschide pe 7 iunie și va dura până pe 7 septembrie 2024, promite o serie de evenimente spectaculoase. Sezonul va cuprinde șase evenimente de seară, inclusiv sărbătoarea patrimoniului „La Grande Opera Italiana Patrimonio dell’Umanità”, dansul încântător al „Roberto Bolle și prietenii” și puternica „Simfonie a IX-a a lui Beethoven”. Vedetele de operă vor decora scena în spectacolele Turandot, Aida, Il Barbiere di Siviglia și multe altele, asigurând un sezon de experiențe culturale de neuitat.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?