Jessica Vitalis – Lansare Carte la Carturesti

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Jessica Vitalis – Lansare Carte la Carturesti

JESSICA VITALIS, autoarea bestsellerului BLESTEMUL LUPULUI, vine în România să-și cunoască cititorii și să le dezvăluie mai multe despre această poveste sensibilă, în care tensiunile și secretele se adună ca într-un val învolburat!

Editura Corint și Cărturești Carusel vă invită vineri, 17 mai, ora 13:00, la o sesiune de Q&A și autografe cu scriitoarea, pentru a afla despre mecanismul prin care ea a construit această lume fantastică, detaliu cu detaliu.

Gazda întâlnirii noastre va fi SONIA MARTA, autoare premiată de cărți pentru copii în limba engleză.

Cartea „Blestemul Lupului”, apărută sub emblema Corint Junior, este disponibilă pe site-ul edituracorint.ro și în librăriile din toată țara: https://edituracorint.ro/blestemul-lupului.html.

CÂTEVA CUVINTE DESPRE CARTE

De când au apărut zvonurile că ar fi Clarvăzător, Ucenicul Gauge este nevoit să stea ascuns: îl ajută în secret pe bunicul lui tâmplar și are voie să iasă afară doar la venirea serii. După ce băiatul povestește că l-a văzut pe Lupul invizibil, locuitorii superstițioși din Bouge-de-lângă-Mare se tem că Gauge prevestește moartea și că prezența lui ar putea aduce sfârșitul altcuiva. Dar Marele Lup Alb vine și după bunicul lui, iar puștiul rămâne complet singur.

Confruntându-se cu o nouă realitate, Gauge pornește într-o călătorie neașteptată, în încercarea de a-și dovedi nevi­novăția, având-o alături pe Roux, o tânără colecționară de pene. Împreună, reușesc să facă față durerii care îi unește și să descopere adevăruri răscolitoare.

CE SPUN ALȚII DESPRE CARTE…

„O fabulă rafinată care nu se demodează, precum o jucărie de lemn fin șlefuită. Cititorii vor lua partea curajoșilor eroi Gauge și Roux, dar vor sta cu ochii și pe un anume lup misterios, care nu e ceea ce pare…”

Catherine Gilbert Murdock, autoare premiată cu Medalia Newbery

„Am multe cărți preferate din portofoliul Corint Junior, dar aceasta, cu toată sinceritatea, a ajuns rapid printre preferatele mele. Cred că asta se datorează mixului perfect dintre produsul livrat și entuziasmul autoarei.

Anca Adriana, blogger

DESPRE AUTOARE

Jessica Vitalis are studii în administrarea afa­cerilor, la Columbia Business School, dar, de când și-a desco­perit pasiunea pentru scris, și-a stabilit un nou țel: să stimuleze dragostea pentru cărți, creând povești captivante. În scrierile ei atinge subiecte precum forța de caracter și tenacitatea, motivând și invitând cititorii la reflecție. Cărțile i-au fost traduse în mai multe limbi de circulație internațională și au fost primite cu recenzii pozitive. Lo­cuiește și creează în Ontario, dar merge la conferințe, festiva­luri și la discuții în școli din toată America de Nord.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?