Patru instituții primesc 800.000 kWh de energie donată de E.ON cu ajutorul românilor, în campania „Dăruiește Lumină”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Patru instituții primesc 800.000 kWh de energie donată de E.ON cu ajutorul românilor, în campania „Dăruiește Lumină”

 

  • Cantitatea de 500.000 kWh donată în primele cinci zile ale campaniei a fost suplimentată cu alți 300.000 kWh;
  • De la lansarea campaniei, în urmă cu 9 ani, aproape 80 de instituții și 3.300 de familii au primit peste 4.000.000 kWh de energie;

Românii și-au demonstrat încă o dată generozitatea, implicându-se în timp record în distribuirea celor 800.000 kWh de energie donată de E.ON Energie România în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurată în perioada 26 aprilie -7 mai, a.c.

Beneficiarii sunt câteva sute de copii și tineri cu nevoi speciale îngrijiți în patru instituții sociale. Impresionați de poveștile lor, românii, utilizatori ai platformelor social media, au putut decide către cine să meargă cantitatea donată de E.ON Energie România, fiecare apreciere sau redistribuire a unei povești aducând câte 100 kWh energie instituției alese. Poveștile instituțiilor au fost făcute cunoscute de către ambasadorii campaniei: Mihai Morar, Andreea Remețan, Lucian Mîndruță și Bob Rădulescu.

E.ON Energie România le mulțumește tuturor celor care s-au mobilizat și au ajutat, în acest an, să dăruim lumină următorilor beneficiari:

  • Satele Copiilor Cisnădie: 139.048 kWh;
  • Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” Reșița: 185.783 kWh;
  • Școala Gimnazială Specială „Maria Montessori” Bacău: 219.511 kWh;
  • Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca: 255.658 kWh.

Contravaloarea cantităților de energie primite de către beneficiari urmează să fie scăzută din facturile de energie electrică sau gaze naturale ale acestora.

Începând cu anul 2015 și până în prezent, E.ON a oferit prin intermediul campaniei „Dăruiește Lumină” peste 4.050.000 kWh energie către 79 de instituții și 3.300 de familii nevoiașe.

De la intrarea pe piața de energie din România, E.ON a susținut cu peste 20 de  milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunitățile în care își desfășoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor inițiative fiind de aproximativ 600.000.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. De la intrarea pe piața din România, E.ON a investit peste 2,3 miliarde de euro, în principal în modernizarea rețelelor. Totodată, valoarea contribuțiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 3,4 miliarde de euro.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?