Serviciul Uber Green s-a lansat în Brașov

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Serviciul Uber Green s-a lansat în Brașov

  • Uber Green se extinde și în Brașov;
  • Mai mult de 1.3 milioane de utilizatori au folosit Uber Green în București, Cluj-Napoca și Timișoara;
  • Mașinile Uber Green au acoperit 1.6 milioane de kilometri până acum.

Uber anunță extinderea serviciului Uber Green la Brașov, marcând un moment important în angajamentul companiei de a oferi metode de transport prietenoase cu mediul în toată România.
În plus, Uber celebrează al 6-lea an de când serviciul Green este prezent în țară.

După lansarea la Cluj-Napoca în luna noiembrie a anului trecut, extinderea produsului Uber Green în Brașov vine la pachet cu introducerea flotelor de vehicule prietenoase cu mediul, cu modele precum Toyota Prius, Hyundai Ioniq, Tesla Model Y, Volkswagen ID.3 și altele.

Green reprezintă angajamentul companiei față de orașe și față de comunitatea celor care folosesc Uber în România. Prin serviciul Green, Uber își propune să transforme mobilitatea pentru ca toți utilizatorii să poată accesa curse sigure, convenabile și prietenoase cu mediul prin simpla atingere a unui buton.
Scopul Uber Green este de a ajuta orașele să reducă poluarea aerului și aglomerația urbană, dar și de a facilita accesul la alternative sustenabile de transport.

În 6 ani de când Uber Green a fost lansat în România, compania a reușit să:

  • Devină opțiunea preferată a călătorilor care iau decizii sustenabile, cu 1.3 milioane de curse în țară;
  • Să acopere 1.6 milioane de kilometri, reducând, astfel, emisiile de carbon și contribuind la un aer mai curat;
  • Notabil, cea mai lungă călătorie cu Uber Green a fost de 262 de km, de la aeroportul Otopeni până în Năvodari, județul Constanța.

Știm că viitorul transportului este unul electric. Astfel, cu Uber Green ne propunem să facilităm accesul la mobilitate electrică pentru cât mai mulți oameni posibil și să dezvoltăm transportul cu mașini electrice în București, Cluj-Napoca, Timișoara și acum și în Brașov. Uber Green contribuie la angajamentul Brașovului pentru sustenabilitate, fiind un oraș cunoscut pentru inițiativele lui prietenoase cu mediul. Venim, astfel, cu o nouă modalitate de transport verde în oraș pe care rezidenții și vizitatorii o pot alege”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber pentru regiunea CEE. 

Cu un timp mediu estimat de sosire de doar 6 minute, Uber Green oferă soluții de transport accesibile și eficiente pentru utilizatorii Uber din România. Fie că Uber Green este folosit pentru a ajunge la birou, activități recurente sau pentru a explora peisaje frumoase din București, Cluj-Napoca, Timișoara sau Brașov, serviciul este o metodă de transport sustenabilă și plăcută.

Despre Uber 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

În România, Uber este disponibil în 22 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/ro/.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?