Ambasada și Institutul Italian de Cultură din București au organizat un seminar dedicat sectorului științelor vieții

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Ambasada și Institutul Italian de Cultură din București au organizat un seminar dedicat sectorului științelor vieții

Ambasada și Institutul Italian de Cultură din București au organizat, cu ocazia primei ediții a Zilei Made in Italy, un seminar dedicat sectorului științelor vieții. Protagonista evenimentului a fost Elena Milanesi, om de știință italian premiat în România în 2022 cu bursa L’Oréal – UNESCO „For Women in Science” și a vizat cercetarea pe care aceasta o desfășoară la București în privinţa legăturii dintre bolile cronice ale intestinului, anxietatea şi depresia. Prin participarea oamenilor de știință locali, părți ale echipei mixte de cercetare, seminarul a fost o mărturie în plus a rezultatelor coordonării dintre talentele italiene și românești.

Ziua Națională a Made in Italy este o inițiativă a Guvernului creată pentru a pune în valoare și a promova, în Italia și în străinătate, realizările de excelenţă, moștenirea culturală și know-how-ul italian. Este sărbătorită pe 15 aprilie, aniversarea nașterii lui Leonardo da Vinci, ca un omagiu adus marelui geniu italian, care a reușit să îmbine arta, cultura, istoria, identitatea și teritoriul cu inovația, tehnologia și cercetarea.

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?