Drama „Undeva, Cândva” de John Cariani își va face premiera, conform Teatrului Regina Maria

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Drama „Undeva, Cândva” de John Cariani își va face premiera, conform Teatrului Regina Maria

 

Sub îndrumarea lui Andi Gherghe, Adi Iclenzan și Andi Gherghe au tradus și adaptat lucrarea. Teatrul din Oradea a anunțat într-un comunicat de presă că premiera va avea loc sâmbătă, 23 martie, la ora 19:00 în Sala Transilvania, în fața unei audiențe complet vândute.

Articolul susține că dramaturgul și actorul american John Cariani a fost nominalizat la premiile Tony în 2004 pentru interpretarea sa a lui Motel în musicalul „Scripcarul pe acoperiș”.

În plus față de gestionarea culturilor, regizorul Andi Gherghe este și dramaturg și actor. A regizat atât producții teatrale independente, cât și de stat în Târgu Mureș, Galați și Satu Mare. A mai regizat piesele „Social Acceptabil” la Studio Act, „Poveste din Transilbania” și „Vă plac bananele, tovarăși?” la Oradea.

Din distribuție fac parte: Șerban Borda, Adela Lazăr, Pavel Sîrghi, Sebastian Lupu, Alexandru Rusu, Corina Cernea, Sorin Ionescu, Denisa Irina Vlad, George Dometi, Ioana Dragoș Gajdo, Eugen Neag, și David Constantinescu, Georgia Căprărin, Alin Stanciu, Anca Sigmirean, Mihaela Gherdan.

Oana Cernea, scenografa la Teatrul Regina Maria din 2004, a creat decorul și a colaborat cu ansamblurile Arcadia și „Iosif Vulcan”.

Cristian Niculescu, actor de profesie, este designerul de iluminat. Deține un master unic în lumini, sunet și multimedia de la UNATC.

„Povestea” piesei este plasată într-un loc care nu este marcat pe hartă. Un mic oraș plin de oameni la fel ca în oricare alt loc. Aici, descoperim o colecție de oameni care, deși nu chiar, constituie o comunitate. Ca oriunde, unii oameni sunt bine cunoscuți, în timp ce alții nu. Emoțiile necontrolate ale oamenilor, care ies la suprafață și se arată ca o căutare neîncetată a nevoii intense de conexiune și apartenență, tulbură obișnuitul într-un loc atât de îndepărtat care pare a fi capătul pământului.

Premiera piesei, care nu este recomandată publicului sub vârsta de paisprezece ani, va avea loc în Sala Transilvania pe 23 martie la ora 19:00. Celelalte date ale turneului sunt 31 martie, 22 aprilie și 23 aprilie.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?