Deloitte România l-a recrutat pe Alin Chițu, profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în domeniul fiscal, pentru poziția de Partener Taxe

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Deloitte România l-a recrutat pe Alin Chițu, profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în domeniul fiscal, pentru poziția de Partener Taxe

 

Deloitte România l-a recrutat pe Alin Chițu pentru poziția de Partener Taxe, raportându-se la Vlad Boeriu, Partener responsabil pentru Taxe și Legal. Cu o vastă expertiză în consultanța fiscală, construită pe parcursul a aproape două decenii, noul rol al lui Alin Chițu va fi de a contribui la extinderea practicii fiscale a Deloitte România. „Acest moment îmi oferă oportunitatea să-l salut public pe un coleg foarte drag, un consultant fiscal experimentat care și-a dezvoltat cea mai mare parte a carierei sale în cadrul Deloitte și care se întoarce acasă pentru a întări grupul nostru de parteneri și a ne ajuta să dezvoltăm mai departe practica și oamenii noștri. Alin a fost întotdeauna un profesionist foarte inteligent, informat și antreprenorial, cu o înțelegere puternică a afacerilor și orientare către construirea relațiilor, la care a adăugat, în ultimii ani, o înțelegere privilegiată a macroeconomiei și problemelor de politici publice. Alin va adăuga fără îndoială abilități și valoare distinctivă practicii noastre fiscale puternice și unui grup de parteneri de care sunt foarte mândru”, a declarat Alexandru Reff, Partener Director Țară, Deloitte România și Moldova. Alin Chițu s-a concentrat pe domeniul fiscal aproape întreaga sa carieră, lucrând ca consultant în mari firme de servicii profesionale sau ca liber profesionist. A început cariera în Deloitte România, în 2005, ca consultant fiscal. Parcursul său profesional a inclus diverse roluri de-a lungul anilor, cum ar fi expert local la Banca Mondială și secretar de stat la Ministerul Finanțelor, unde a contribuit la remodelarea cadrului legislativ fiscal, a fost implicat în proiecte cu Comisia Europeană și în procesul de negociere a României pentru a deveni membru al Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Alin deține o licență în finanțe, asigurări, bănci și bursă și un master în guvernare publică europeană. Practica fiscală a Deloitte în România este un lider în domeniul său și oferă o gamă largă de servicii fiscale complet integrate, de la impozitul pe profit și impozitul local, fiscalitate indirectă, vamală, servicii globale pentru angajatori, la prețuri de transfer și soluții pentru procesele de afaceri, prin intermediul a peste 200 de profesioniști.

Deloitte oferă audit și asigurare de vârf, consultanță fiscală și juridică, consultanță, consultanță financiară și consultanță în gestionarea riscurilor pentru aproape 90% din Fortune Global 500® și mii de companii private. Profesioniștii firmei livrează rezultate măsurabile și durabile care ajută la întărirea încrederii publice în piețele de capital, permit clienților să se transforme și să prospere și să conducă către o economie mai puternică, o societate mai echitabilă și o lume sustenabilă. Construind pe baza unei istorii de peste 175 de ani, Deloitte acoperă peste 150 de țări și teritorii. Obiectivul său este de a avea un impact care contează prin intermediul celor 457.000 de oameni din întreaga lume.

Deloitte România este una dintre cele mai importante organizații de servicii profesionale din țară, oferind, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, fiscalitate, juridice, consultanță, consultanță financiară, consultanță în gestionarea riscurilor, procese de afaceri, precum și servicii de tehnologie și alte servicii conexe, prin intermediul a peste 3.400 de profesioniști. Vă rugăm să consultați www.deloitte.com/ro/about pentru a afla mai multe despre rețeaua globală de firme membre.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?