Box office-ul din America de Nord este încă dominat de „Kung Fu Panda 4” pentru a doua săptămână consecutivă

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Box office-ul din America de Nord este încă dominat de „Kung Fu Panda 4” pentru a doua săptămână consecutivă

Datele furnizate de Exhibitor Relations indică faptul că filmul își menține poziția de frunte și chiar depășește producția de succes „Dune: Part Two”. Al patrulea capitol al acestei serii de desene animate DreamWorks a adus un total de 107,7 milioane de dolari în America de Nord și 176,5 milioane de dolari la nivel global, cu încasări de 30 de milioane de dolari în weekend.

În această continuare a lui „Kung Fu Panda 4”, în care Jack Black îl interpretează pe personajul principal „Po”, acesta se aliază cu vulpea „Zhen” pentru a apăra Valea Păcii și se confruntă cu diverse adversități. Cu venituri de 29,1 milioane de dolari în aceeași perioadă, „Dune: Part Two” ocupă din nou locul al doilea.

O varietate de filme, printre care „Imaginary”, „Arthur the King” și „Cabrini”, completează topul 10 în box office-ul nord-american, demonstrând diversitatea gusturilor actuale ale publicului în materie de filme.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?