Dyson lansează Supersonic Nural,  cel mai inteligent uscător  pentru un scalp și un păr mai sănătos

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Dyson lansează Supersonic Nural,  cel mai inteligent uscător  pentru un scalp și un păr mai sănătos

Tehnologia inteligentă și automată a senzorului Nural™ protejează sănătatea scalpului și îmbunătățește strălucirea naturală a părului. Dispozitivul permite o uscare rapidă și inteligentă, pentru toate tipurile de păr, fără daune cauzate de căldură.

Noul uscător de păr va fi disponibil în România, începând cu această vară.

James Dyson a lansat uscătorul de păr Supersonic Nural™, în timpul evenimentului global de la Seul, din Coreea de Sud. Noul dispozitiv este cel mai inteligent uscător de păr de până acum care integrează o nouă tehnologie cu senzori.

„Dacă reușiți să limitați daunele provocate de căldură puteți obține un scalp mai sănătos si un păr mai sanatos. Noul nostru Supersonic Nural are un senzor care îți recunoaște capul și reduce căldura pe măsură ce se apropie de părul tău, prevenind deteriorarea termică atât a scalpului, cât și a părului. Inovația vine doar din investițiile în cercetare și dezvoltare. Obsesia noastră de a înțelege cu adevărat rădăcina problemei continuă, pe măsură ce construim unele dintre cele mai sofisticate laboratoare de păr din lume,” a declarat James Dyson, Fondator și Inginer șef la Dyson.

Cel mai recent lansat instrument de styling de la Dyson este echipat cu un nou mod de protecție a scalpului, care utilizează o rețea de senzori Nural™, reducând automat căldura pe măsură ce se apropie de cap, ajutând la protejarea scalpului împotriva deteriorării. Acești senzori îmbunătățesc, de asemenea, experiența de coafare, strălucirea părului și previn deteriorarea termică. Noile accesorii actualizate, care se potrivesc tuturor tipurilor de păr, sunt echipate cu un senzor specific de recunoaștere a atașamentelor, învățând preferințele de coafare ale utilizatorului și simplificând rutina pentru o uscare rapidă sănătoasă, fără căldură extremă.

Senzorii Nural™ pentru inteligență suplimentară în coafare

Noii senzori Nural™ de la Dyson activează modul de protecție a scalpului, dispune de învățare automată a atașamentelor  și detectează pauzele în utilizare.  Toate acestea contribuie la coafarea mai ușoară.

Modul de protecție a scalpului protejează sănătatea scalpului

În acest mod, căldura este redusă automat la 55°C, temperatura optimă pentru confortul scalpului și viteza de uscare, pe măsură ce uscătorul de păr se apropie de păr și scalp. Senzorul permite acest lucru, proiectând un fascicul infraroșu invizibil pentru a măsura distanța dintre dispozitiv și păr.

Iluminarea capsulei își schimbă culoarea pentru a afișa setările de căldură

Setat pe modul de protecție a scalpului, această caracteristică asigură că nuanța luminii LED se va schimba automat între galben (încălzire scăzută), portocaliu (căldură medie) și roșu (căldură ridicată), în funcție de distanța la care se află uscătorul de cap.

Învățarea automată a atașamentelor reține preferințele de styling

Acest lucru simplifică rutinele de coafare, deoarece se adaptează la modul de coafare al utilizatorului, amintindu-și ultimele setări de căldură și fluxul de aer, utilizate pentru fiecare accesoriu de coafare și aplicându-le automat data viitoare când este utilizat.

Detectarea pauzei între coafări pentru rutine mai ușoare

Uscătorul de păr Dyson Supersonic Nural™ are și un accelerometru cu senzor de mișcare care dezactivează automat încălzitorul, scăzând fluxul de aer și zgomotul, atunci când utilizatorul se află între perioadele de coafare.

„Din cercetările noastre în știința părului, știm că există o legătură între calitatea părului și un scalp sănătos. Țesutul scalpului cuprinde diferite straturi, stratul cel mai exterior servind ca o barieră împotriva factorilor de stres externi. Dar atunci când scalpul este deteriorat, poate apărea o pierdere de umiditate, un factor cheie în dezvoltarea funcției Scalp protect mode. Acest lucru ajută la menținerea nivelului de umiditate al scalpului și permite uscarea blândă”, a declarat Shawn Lim, șeful de cercetare, Dyson.

Noi atașamente disponibile

Un nou difuzor Wave+Curl a fost proiectat pentru valuri, bucle și onduleuri. Acest lucru ajută la definirea și modelarea firelor naturale de păr în două moduri. În modul Dome, forma mare de cupolă a accesoriului atrage fluxul de aer departe de scalp pentru valuri mai fine, alungite, cu capete rotunjite. În modul Diffuse, inserția în formă de vârf de lance distribuie aer în profunzimea rădăcinilor pentru bucle și onduleuri definite și voluminoase.

Design și tehnologie

În completarea noilor senzori încorporați se află o atracție vizuală diferențiată: un capac final transparent pentru a arăta tehnologia din interior și noi palete de culori îndrăznețe – Ceramic Patina și Topaz sau Vinca Blue și Topaz.

Uscătorul de păr Supersonic Nural™ va fi disponibil în România, începând din aceată vară. Acesta va veni cu cinci atașamente în cutie. Pentru mai multe informații, accesați: https://www.dyson.com.ro/.

Despre Dyson

Dyson este o companie globală de cercetare și tehnologie cu operațiuni de inginerie, cercetare, dezvoltare, producție și testare în Singapore, Marea Britanie, Malaezia, Mexic, China, Polonia și Filipine. După ce a început într-o garsonieră din Marea Britanie, Dyson a crescut constant de la înființarea sa în 1993. În prezent, are un sediu central global în Singapore, în clădirea recent renovată St James Power Station, și două campusuri tehnologice în Regatul Unit, care se întind pe o suprafață de peste 800 de acri în Malmesbury și pe aerodromul RAF restaurat Hullavington RAF, alături de 10 centre de inginerie și cercetare în întreaga lume. Dyson rămâne o companie de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă globală de ingineri de 6.000 de persoane. Compania vinde produse pe 85 de piețe la nivel internațional, în peste 250 de magazine Dyson Demo, precum și online, prin intermediul unor instrumente digitale și experiențe virtuale de pionierat.

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?