Eu sunt ANA: un promotor al egalității de șanse pentru femei la nivel național

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Eu sunt ANA: un promotor al egalității de șanse pentru femei la nivel național

În fiecare județ din această țară există femei antreprenor și intraprenor care s-au făcut remarcate prin rezultatele lor! Femei care au clădit afaceri de succes, recunoscute la nivel regional, național și internațional și femei care și-au pus amprenta în companiile în care activează.

Proiectul „Eu sunt ANA” vine în întâmpinarea acestor femei, promoveză antreprenoriatul și intraprenoriatul feminin și militează pentru egalitatea de șanse în plan profesional. Suntem convinși că prin susținerea și promovarea lor, vom contribui la o societate mai echitabilă și prosperă.

ANA: Ambițioasă, Nonconformistă, Autentică

Pentru a extinde impactul acestui proiect, am creat conceptul RoANA, menit să creeze un spațiu de inspirație și conectare pentru antreprenoarele și intraprenoarele din fiecare județ din țară. În câteva imagini, vă prezentăm cea mai recentă ediție care a avut loc la Timișoara.

RoANA revine la Ploiești

RoANA se îndreaptă acum către Ploiești, pentru a doua ediție ce va avea loc pe data de 12 Martie 2024, începând cu ora 17:00, la DaVinci Events. Participanții vor avea ocazia să asculte povești inspiraționale ale unor femei de succes, să facă networking și să se bucure de momente autentice care pun în valoare leadershipul feminin.

Invitatele acestei ediții

La această ediție, ca de fiecare dată, avem ca invitate femei remarcabile care vor împărtăși provocările și lecțiile învățate pe drumul lor către succes:

  • Daniela Marișcu – Investor & Entrepreneur, co-founder AquaticaExperienceMariana Brădescu – Managing Partner PIATRA ONLINE
  • Dana Sota – Beauty, SPA & Wellness consultant, author
  • Raluca Moianu – Jurnalistă & Trainer de public speaking
  • Raluca Voicu – Antreprenor & Managing Partner Franchwise
  • Loredana Marin – Antreprenor & Fondatoare Lace Magazine

Cum să participi

Pentru a te alătura acestei experiențe unice, rezervă-ți locul pe www.eusuntana.ro. Descoperă și contribuie la experiența #RoANA, unde fiecare poveste contribuie la construirea unei comunități autentice.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?