A 12-a ediție Make it Grow – 55 555 de copaci pentru România – va avea loc pe 23 martie 2024

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

A 12-a ediție Make it Grow – 55 555 de copaci pentru România – va avea loc pe 23 martie 2024

 

  • Pe 23 martie și tu poți contribui la atingerea obiectivului de 55 555 de copaci plantați.
  • Prin proiectul Make it Grow, JCI București a plantat până acum 22.500 de copaci în Parcul Național Comana.
  • Obiectivul de plantare pentru 23 martie este de 5000 de puieți.
  • Împreună, putem contribui la un viitor mai bun, mai verde și mai curat.

Pe 23 martie 2024 ne reîntâlnim la ediția cu numărul 12 a proiectului Make it Grow, 55 555 de copaci pentru România!

Ce ne inspiră în organizarea acestui eveniment? Gândul că fiecare pas pe care îl facem, fiecare puiet pe care îl plantăm, ne apropie de un viitor mai bun, mai verde și mai curat. Suntem aici să facem magie. Magia lui împreună, pentru că atunci când oamenii se adună pentru o cauză comună, se întâmplă lucruri uimitoare.

Make it Grow by JCI București vizează reîmpădurirea zonelor de pe lângă București, precum și monitorizarea acestora printr-un program de learning & development pe termen lung.

Hai și tu alături de noi pe 23 martie să contribui la plantarea celor 55 555 de copaci! Detalii despre înscriere: https://jcibucuresti.ro/make-it-grow-editia-12-2024

Dacă nu poți ajunge la plantare, dar îți dorești să susții cauza 55 555 de copaci pentru România, donează 1 – 3 – 5 – 10 – 50 de copaci (sau câți vrei tu), iar noi îi vom planta pentru tine pe 23 martie. Copacii donați pot fi denumiți cum vrei tu, fiecare puiet va purta o etichetă nominală. Astfel poți face cadouri inedite și inspirate celor dragi! Informații aici:

Proiectul Make It Grow este un demers de promovare a responsabilităţii faţă de mediul înconjurător prin încurajarea dezvoltării şi utilizării practicilor şi tehnologiilor care nu produc degradări temporare sau ireversibile ale acestuia. Educația ecologică prin implicarea membrilor, a simpatizanților, dar și a altor cetățeni activi din comunitate, în acțiuni ce contribuie la îmbunătățirea mediului înconjurător în care trăim, reprezintă ideea ce stă la baza acestei inițiative.

În ultimii ani, din cauza încălzirii globale, clima se află într-un amplu proces de schimbare negativă. Vântul și furtunile au o putere distructivă, iar vara temperaturile sunt caniculare. Acest lucru se întâmplă și din cauza insuficienței pădurilor și a poluării ridicate a aerului.

Educația tinerilor pentru a proteja natura și a conștientiza importanța plantării de puieți în vederea creșterii numărului de păduri, spații de vegetație dar și a contribuției la binele planetei, chiar prin acțiuni mici, dar cu impact mare, reprezintă o datorie morală a noastră a tuturor, dar și un pilon motivațional în inițierea acestui proiect, care a avut deja 10 ediții, începând cu 2017.

Make it Grow s-a bucurat de recunoaștere națională și internațională și de numeroase premii:

Best Local Corporate Social Responsibility Program – 2019, Conferința Europeană JCI (Lyon, Franța), Conferința Națională JCI România (Timișoara);

Best Local Community Impact Program

2020 – Conferința Națională JCI România, Târgu Mureș;

2021 – Conferința Națională JCI România, Cluj – Napoca;

2022 – Conferința Națională JCI România, Suceava;

2023 – Conferința Europeană JCI, București; Conferința Națională JCI România, Constanța.

Proiect desfășurat cu sprijinul: Ocolul Silvic Comana, Parcul Național Comana.

Despre JCI București

JCI Bucureşti este prima organizaţie locală JCI înfiinţată la sfârşitul anului 2002 în România. De-a lungul timpului, membrii JCI Bucureşti au contribuit activ la înfiinţarea majorităţii organizaţiilor locale ale JCI în România. JCI îşi propune să formeze cea mai importantă comunitate de tineri lideri, întreprinzători şi manageri din România, să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor şi să influenţeze pozitiv politicile publice. Detalii și pe www.jcibucuresti.ro.

Despre JCI România

Junior Chamber Internațional România a fost întemeiată în 2003-2004 și numără în prezent 11 organizații locale. Cu peste 250 de membri activi la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional. Detalii și pe www.jciromania.ro.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?