Primăvara începe cu cinci spectacole – mărțișor și experiență de la Vanner Collective

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Primăvara începe cu cinci spectacole – mărțișor și experiență de la Vanner Collective

 

Luna martie vine mereu cu provocarea de a găsi mărțișorul perfect și cadoul ideal pentru femeile din viața noastră. Pe lângă flori și darurile – simbol, Vanner Collective propune și cadoul – experiență, cu un program de cinci mărțișoare teatrale cu cinci perspective feminine, care vor putea fi văzute între 3 și 17 martie, în diferite spații din București: „Cassandra”, „Tot ce e minunat în lume”, „Komorebi. Lumina care se filtrează printre copaci”, „Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons.” și „Lungs”. Programul complet este disponibil pe https://calatorprinteatru.ro/.

„Cassandra”, 3 martie, ora 20.00, Apollo 111

Cassandra e o scriitoare care, odată cu pierderea celei mai importante ființe pentru ea, își pierde și vocea, la propriu. Dispariția figurii materne declanșează un proces de auto-analiză comic-absurd prin care Cassandra încearcă să-și găsească locul, să-și înțeleagă propria feminitate, raportându-se ironic la normele sociale moștenite. Spectacolul devine o călătorie prin mintea acestei femei într-o notă sarcastică și provocatoare.

Bilete: https://eventbook.ro/theater/bilete-cassandra-apollo111

„Tot ce-i minunat în lume”, 9 martie, ora 20.00, unteatru

După ce ne naștem, în special în primii ani petrecuți în sânul familiei, învățăm lucruri despre lume de la părinții noștri. Însă, odată ce începem să o vedem prin propria perspectivă, vine și momentul când părinții încep să învețe lucruri de la noi. Acest spectacol e povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată.

Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/tot-ce-i-minunat-in-lume–spectacol-musafir-1059

„Komorebi. Lumina care se filtrează printre copaci” , 10 martie, ora 19.00, TNB Sala Mică

De cele mai multe ori, ca bărbații să poată ajunge în punctul în care să iubească și să aprecieze femeile din viața lor, trebuie să învingă, mai întâi, în lupta cu propriile lor frici. Acest spectacol prezintă drumul inițiatic al unui bărbat care duce această luptă. Este o poveste învăluită de dragoste, umor și curaj despre traume deconstruite, despre iubire și acceptare. Ce mai înseamnă azi să fii un „bărbat adevărat”? O disecție actuală a parcursului către sine și a impactului pe care îl are descoperirea adevăratului chip ascuns sub măști fabricate.

Bilete: https://www.bilet.ro/eveniment/komorebi-lumina-care-se-filtreaza-printre-copaci-11491

„Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons.” 16 martie, ora 20.00, unteatru

De câte cuvinte e nevoie să îi spui celui drag că îl iubești și că e important pentru tine? Spectacolul pe care Vanner Collective îl aduce pe scena unteatru vorbește despre despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Ce faci când lumea ta e pe cale să devină din ce în ce mai mică? Un cuplu găsește noi metode de a comunica, între revoltă și negarea până în ultima clipă a limitărilor.

Bilete: https://eventbook.ro/theater/bilete-tot-ce-i-minunat-in-lume

Lungs, 17 martie, ora 19.30, Teatrul Act

Se spune că nimic nu poate întrece dragostea unei mame pentru copilul ei. Și ce moment mai frumos poate exista pentru o mamă decât atunci când copilul crește, se întoarce acasă cu o floare și îi spune că o iubește. Însă nu e cumva o doză de egoism ca, în zilele noastre pline de nesiguranță, să faci un copil pentru unul (sau mai multe momente) în care primești o floare?

Bilete: https://www.teatrulact.ro/movies/lungs/

Parteneri media: Radio Guerrilla, IQads, Spotmedia, Zile și Nopți, B365.ro, Observator Cultural, Ziarul Metropolis, Liternet, Bookhub, Semne Bune, Revista Golan, Happ.ro, AIVI Media Hub.

Vanner este un colectiv de creatori de teatru din România și Irlanda, format în Marea Britanie în 2014. Crescând idei și proiecte artistice inovatoare, Vanner le vorbește oamenilor prin intermediul unui teatru provocator, proaspăt, actual, accesibil.

Detalii despre spectacole și bilete pe: www.calatorprinteatru.ro. Noutăți pe Facebook și pe Instagram.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?