TAROM lansează o campanie de reduceri exclusive pentru sezonul de vară

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

TAROM lansează o campanie de reduceri exclusive pentru sezonul de vară

În încercarea de a veni în întâmpinarea călătorilor care își planifică cu mult timp înainte escapadele de vară, TAROM a dezvăluit o campanie de reduceri tentante la biletele de avion, care va începe la sfârșitul lunii februarie.

Programată în perioada 26-28 februarie 2024, această promoție specială se adresează turiștilor care doresc să își asigure planurile de călătorie pentru sezonul estival următor. TAROM promite o serie de prețuri special reduse pentru biletele rezervate în timpul acestei oferte cu durată limitată, cu opțiuni adaptate pentru a se potrivi diferitelor preferințe.

Printre punctele de atracție ale acestei campanii se numără biletele de avion la prețuri atractive, începând de la doar 120 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse), care includ 8 kg de bagaj de mână și check-in gratuit. Călătorii pot profita de această oportunitate pentru a explora destinații populare precum Belgrad, Budapesta, Chișinău, Praga și Sofia, cu tarife dus-întors începând de la 120 EUR. În plus, rute precum București – Tel Aviv încep de la 135 EUR, în timp ce zborurile către Londra sunt disponibile de la 150 EUR.

Biletele pot fi achiziționate prin mai multe canale, inclusiv de pe site-ul TAROM (www.tarom.ro), de la punctele de vânzare TAROM și de la agențiile acreditate.

Această ofertă exclusivă se extinde la toate zborurile operate de TAROM între 1 iulie 2024 și 31 iulie 2024, cu locuri disponibile în număr limitat. Călătorii interesați sunt sfătuiți să analizeze termenii și condițiile speciale aplicabile acestei promoții.

Înființată în 1954, TAROM a fost un stâlp în peisajul aviatic din România, operând sub auspiciile Ministerului Transporturilor. Fiind un membru mândru al Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010, TAROM se mândrește cu o flotă de 18 aeronave care deservesc 70 de destinații în parteneriat cu aliații săi de code share. În special, angajamentul TAROM față de excelență în domeniul transportului aerian i-a adus calitatea de membru al prestigioasei Asociații Internaționale de Transport Aerian (IATA) încă din 1993.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?