Fondatorii LIFE Dental Spa lansează seria de evenimente LIFE Mentor, conferințe dedicate dezvoltării personale. Speakeri de renume și sute de participanți sunt așteptați la primul eveniment ce va avea loc pe 29 martie, la Brașov

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Fondatorii LIFE Dental Spa lansează seria de evenimente LIFE Mentor, conferințe dedicate dezvoltării personale. Speakeri de renume și sute de participanți sunt așteptați la primul eveniment ce va avea loc pe 29 martie, la Brașov

  • Brașov, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca, pe harta orașelor unde vor avea loc evenimentele LIFE Mentor în această primăvară;
  • Bianca Ioan, Anca Alungulesei, Florin Amariei, Liliana Condur, Marius Drăguș și Dan Preda, printre speakerii evenimentului din Brașov;
  • Fondurile rămase după organizarea evenimentelor LIFE Mentor vor sprijini înființarea unui cabinet stomatologic social, situat într-o zonă defavorizată a României.

Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja, fondatorii LIFE Dental Spa, unul dintre cele mai mari lanțuri de clinici stomatologice din România, care utilizează laserul în tratamentele dentare, lansează seria de evenimente LIFE Mentor, conferințe dedicate dezvoltării personale, care urmăresc transformarea pozitivă a fiecărui participant, pe toate cele trei aspecte ale vieții: corp-minte-suflet.

Sute de participanți sunt așteptați la prima conferință LIFE Mentor, ce va avea loc vineri, 29 martie, la Brașov, eveniment ce se va desfășura la Hotelul Lux Divina.

Speakeri de renume sunt confirmați deja la prima ediție a evenimentului LIFE Mentor de la Brașov, printre aceștia numărându-se Bianca Ioan (scriitoare, trainer și mentor Business by Heart), Anca Alungulesei (terapeut în nutriție, autor și creatoare a metodologiei Pshiho-Diet), Florin Amariei (mental coach și expert în relațiile de cuplu), Liliana Condur (maestru de ceremonii), Marius Drăguș (actor și magician), Dan Preda (economist și creator de conținut), Nicu Dascălu (sportiv, fondator Academia de Arte Marțiale Nicu Dascălu), dar și fondatorii LIFE Dental Spa – Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja.

Evenimentul este structurat în jurul a 12 speakeri valoroși și va presupune discuții, analize, studii de caz și prezentări, sesiuni de Q&A și networking, pentru a marca un pas important în promovarea unui mindset sănătos, ce poate aduce bunăstare și împlinire tuturor participanților.

Fiecare invitat își propune să împărtășească cu audiența tehnici transformaționale, procese și elemente de lifestyle care au marcat propriile lor călătorii spre împlinire și succes.

„Odată cu dezvoltarea LIFE Dental Spa și extinderea pe noi domenii de activitate, ce au coincis cu noi servicii destinate creșterii încrederii de sine, prin terapii care să ajute oamenii să depășească anumite blocaje sau perioade mai nefaste, am decis să aducem o nouă perspectivă activității noastre. Participanții viitoarelor evenimente LIFE Mentor vor avea oportunitatea de a asculta și interacționa cu speakeri de renume, ce activează în diverse domenii ca medicină, nutriție, coaching, mentorat, sport, meditație, psihologie și multe altele. Ne dorim ca în urma acestor evenimente participanții să găsească răspunsurile la multe dintre provocările pe care le traversează zi de zi, dar și să reușească să le depășească”, a declarat Ștefan Obreja, CEO LIFE Group, sub umbrela căruia se află conceptele LIFE Dental Spa, LIFE Beauty, VIVO Dental și LIFE Mentor.

LIFE Mentor: Brașov, Sibiu, Oradea și Cluj-Napoca, pe harta orașelor unde vor avea loc conferințe în această primăvară

Seria conferințelor LIFE Mentor va debuta cu evenimentul de la Brașov (29 martie – Hotel Lux Divina), urmat de cel din Sibiu (24 aprilie – Hotel Arsenal Mercur), Oradea (25 aprilie – Opera Events și Cluj-Napoca (25 aprilie – Cinema Teatru Florin Piersic).

Sute de participanți sunt așteptați în cele patru orașe pentru a descoperi povești inspiraționale și de succes, de a stabili noi contacte și oportunități de dezvoltare – atât în plan personal, cât și profesional, precum și de a depăși obstacole sau de a atinge potențialul maxim al fiecăruia.

Printre speakerii viitoarelor evenimente se mai numără Aurelian Temișan, Sebastian Lupu, Tibi Ușeriu, Andrei Vulpescu, Bob Rădulescu, Marius Spiridon și mulți alții.

Costul participării la evenimente este de 347 RON/persoană, iar biletele pentru conferința de la Brașov pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro[1].

Participarea la evenimentele LIFE Mentor transcende experiența personală, contribuind la o cauză mult mai mare. Fondurile rămase după organizarea acestor evenimente vor sprijini înființarea unui cabinet stomatologic social, situat într-o zonă defavorizată a României, pentru a facilita accesul populației locale la servicii stomatologice de bază.

Pe lista orașelor unde seria de evenimente LIFE Mentor va ajunge în acest an se mai numără București, Constanța, Pitești, Iași și Craiova.

Dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja sunt fondatorii LIFE Group, creat prin asocierea brandurilor LIFE Dental Spa, LIFE Beauty, VIVO Dental și, mai nou, LIFE Mentor. Protocoale la cel mai înalt nivel sunt folosite în clinicile LIFE Group, de la utilizarea laserului pentru tratarea problemelor dentare, fără durere și tratarea paradontozei non-chirurgical, până la noi concepte revoluționare de medicină regenerativă și de beauty, anti-aging sau nutriție, ce pun accent pe utilizarea de echipamente minim invazive, cu rezultate de lungă durată și fără efecte adverse, grație unor tehnologii de vârf și a protocolului LIFE, cu ajutorul echipamentului „REYU”.

Despre LIFE Group

LIFE Group reprezintă asocierea brandurilor LIFE Dental Spa, LIFE Beauty și Vivo Dental și a luat naștere în anul 2023. Activitatea LIFE Group vizează, pe de-o parte, servicii stomatologice profesionale ce utilizează laserul în diferite proceduri și tratamente dentare (LIFE Dental Spa și Vivo Dental), precum și un nou concept revoluționar de medicină regenerativă și de beauty, psihoterapie, kinetoterapie, anti-aging sau nutriție – denumit LIFE Beauty.

LIFE Dental Spa (www.lifedentalspa.ro) este cel mai vechi brand din portofoliul LIFE Group. Fondat în 2008, LIFE Dental Spa oferă tratamente dentare fără durere, prin intermediul laserului de precizie ridicată. Tehnologia, brevetată în Statele Unite ale Americii, oferă acum și pacienților din România servicii și tratamente dentare de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Cu o echipă de peste 80 de specialiști în medicină dentară, în 12 clinici la nivelul întregii țări, LIFE Dental Spa este lider pe piața din România în tratarea afecțiunilor dentare fără durere, prin intermediul laserului. Printre serviciile oferite de LIFE Dental Spa se numără realizarea tratamentelor fără durere, folosirea materialelor biocompatibile, stomatologia Holistică, dinți ficși în 24 de ore, paradontologie, implantologie laser, endodonție, protetică, profilaxie, pedodonție, ortodonție, estetică dentară sau chirugie dentară cu laser.

Zeci de mii de pacienți trec anual pragul celor 17 clinici LIFE Dental Spa, VIVO Dental și LIFE Beauty din București, Iași, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Arad, Sibiu, Pitești, Constanța sau Craiova.

[1] https://www.iabilet.ro/bilete-life-mentor-brasov-95448/

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?