SanoPass şi MedLife promovează wellness-ul în rândul angajaților: operatorul medical extinde portofoliul de beneficii dedicat propriei echipe cu abonamentele SanoPass FIT

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

SanoPass şi MedLife promovează wellness-ul în rândul angajaților: operatorul medical extinde portofoliul de beneficii dedicat propriei echipe cu abonamentele SanoPass FIT

 

SanoPass, liderul pieţei de MedTech din România și parte din grupul MedLife, anunță extinderea parteneriatului strategic cu furnizorul de servicii medicale, consolidând eforturile comune de a încuraja activitatea fizică în rândul angajaţilor. Astfel, din 2024, MedLife adaugă și beneficii de wellness în pachetul extrasalarial pentru toți angajații, prin integrarea abonamentelor SanoPass FIT, fiind un exemplu în susținerea unui mediu de lucru sănătos și productiv, în care fiecare membru al echipei se simte încurajat să adopte un stil de viață activ și echilibrat.

Prin abonamentele SanoPass FIT, angajații MedLife beneficiază de intrări nelimitate la sălile de fitness partenere la nivel național, inclusiv de programe și facilități de wellness. Într-o eră în care atragerea și retenția talentelor sunt cruciale pentru succesul unei organizații, serviciile de wellness şi fitness contribuie la crearea unui mediu de lucru sănătos și productiv, dar și la consolidarea unei culturi organizaționale care valorizează sănătatea și bunăstarea angajaților.

„Parteneriatul cu MedLife reprezintă o piatră de temelie în misiunea noastră de a promova un stil de viață sănătos și accesibil. Prin unirea forțelor, nu numai că extindem accesul la servicii de fitness și wellness de top pentru angajați, dar subliniem angajamentul comun pentru îmbunătățirea calității vieții și a performanței profesionale. Această colaborare este dovada clară a viziunii partajate de a consolida o societate mai sănătoasă, începând cu mediul de lucru”, a declarat Andrei Vasile, CEO & fondator SanoPass FIT.

Andrei Vasile, CEO & fondator SanoPass FIT.

Această abordare a fost primită pozitiv de echipa MedLife, evidențiind flexibilitatea și adaptabilitatea SanoPass în identificarea unor soluții care răspund cerințelor actuale ale pieței. 

„Includerea SanoPass FIT în pachetul de beneficii extrasalariale pentru echipa noastră a fost un pas normal, în linie cu obiectivele strategice de business. Promovăm în mod activ prevenția și adoptarea unui stil de viață echilibrat și ne propunem să fim un exemplu în acest sens, prin susținerea angajaților noștri în adoptarea unor obiceiuri sănătoase și transformarea lor în rutină. Colegii au reacționat extrem de bine, dovadă fiind rata mare de înrolare în program și feedback-ul pozitiv primit de la foarte mulți dintre ei. Grija și empatia cu care ne tratăm pacienții sunt principii pe care le aplicăm și atunci când vine vorba de oamenii MedLife, iar motivarea colegilor prin beneficii de interes pentru ei este un factor ce poate conduce inclusiv la o mai bună experiență pentru cei care aleg serviciile noastre”, spune Radu Petrescu, Director Resurse Umane în cadrul MedLife.

Beneficiile abonamentelor SanoPass FIT au impact semnificativ asupra sănătății și bunăstării angajaților. În contextul în care 62% dintre români nu practică niciun sport sau o activitate fizică, conform sondajului Eurobarometru dedicat sportului și activității fizice, SanoPass își reiterează angajamentul de a sprijini adoptarea unui stil de viață activ, contribuind la îmbunătățirea calității vieții. În cadrul MedLife, din totalul angajaților activi în platformă, 79,1% sunt femei și 20, 29% bărbaţi, cele mai active grupe de vârstă fiind 25-31 ani şi 32-38 de ani. Până în prezent, o medie de 1729 de abonați au mers la o sală de fitness și au generat 3798 de intrări, aproximativ 8.8 intrări pe lună.

Conform un studiu extins realizat de Institutul Național de Sănătate din Statele Unite (NIH), care a implicat peste 100.000 de participanți adulți pe o perioadă de 20 de ani, persoanele care au practicat regulat activități fizice au redus cu până la 30% riscul de a dezvolta boli cardiovasculare și cu până la 50% riscul de diabet zaharat, comparativ cu cei care au avut un nivel scăzut de activitate fizică.

„Activitatea fizică regulată reprezintă un pilon fundamental pentru menținerea unei vieți sănătoase și echilibrate. Prin intermediul exercițiilor fizice, stimulăm eliberarea de endorfine, hormonii fericirii, care ne pot îmbunătăți starea de spirit și ajută să gestionăm mai bine stresul cotidian și anxietatea. Pe lângă beneficiile emoționale, activitatea fizică regulată rămâne un adjuvant cheie în prevenirea și controlul mai multor afecțiuni de sănătate, inclusiv bolile cardiovasculare, diabetul zaharat și obezitatea. Prin menținerea unui nivel adecvat de activitate fizică, putem îmbunătăți funcționarea sistemului cardiovascular și reducerea rezistenței la insulină”, a adăugat Dr. Lăcrămioara Petrescu, medic primar cardiologie în cadrul MedLife.

Într-o epocă în care activitatea fizică și prevenția sunt tot mai esențiale pentru sănătate, prin această inițiativă, SanoPass și MedLife nu doar că oferă beneficii concrete pentru sănătatea și bunăstarea angajaților, dar și subliniază importanța acordată acestor aspecte pentru a încuraja un mediu de lucru echilibrat. Astfel, SanoPass își menține angajamentul de a sprijini și încuraja angajații și angajatorii deopotrivă în adoptarea unor obiceiuri sănătoase, cu impact pozitiv pe termen lung atât la nivel individual, cât și organizațional. 

Despre SanoPass

SanoPass by Medlife este un furnizor de top al abonamentelor de fitness, dedicat facilitării accesului la un stil de viață sănătos. Cu o comunitate de peste 50.000 de membri activi și o rețea extinsă de aproape 400 de săli de fitness partenere, SanoPass oferă soluții flexibile pentru fiecare individ. Achiziția din 2022 de către MedLife a consolidat poziția companiei și a extins oferta de servicii. Angajamentul SanoPass pentru sănătate și bunăstare redefinește experiența de fitness, oferind acces la o varietate de opțiuni pentru activitatea fizică, inclusiv acces gratuit la Complexul de Natație Târgoviște.

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?