Zendaya și rapperul Bad Bunny: copreședinții Met Gala 2024

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Zendaya și rapperul Bad Bunny: copreședinții Met Gala 2024

Muzeul Metropolitan a anunțat joi, 15 februarie, că actrița Zendaya și regele portorican a rapului latino Bad Bunny vor fi copreședinții Galei Met 2024, un celebru eveniment monden newyorkez în care vedetele defilează în ansambluri costisitoare, care va avea loc pe 6 mai.

Cele două vedete vor crea un cvartet alături de cântăreața și actrița Jennifer Lopez și de actorul australian Chris Hemsworth, cunoscut mai ales pentru rolul Thor din universul Marvel. Ca în fiecare an, ele se vor întâlni cu „marea preoteasă” a evenimentului și a modei, redactorul-șef al revistei Vogue, Anna Wintour, pe scările de la Met.

Albumele „Un verano sin ti” (2022) și „Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Manana” (2023) au făcut din Bad Bunny al doilea cel mai ascultat muzician din lume pe Spotify, după Taylor Swift.

Zendaya a devenit celebră pe Disney Channel și după ce a apărut în „Euphoria” de la HBO, un serial despre viața de adolescent, traume, relații și dependență.

Gala Met este principala sursă de venit pentru departamentul de modă al muzeului (The Costume Institute).

Potrivit comunicatului de presă al Muzeului Metropolitan, „până în prezent, și de când Anna Wintour, administrator al Met, a preluat conducerea, gala a strâns 223,5 milioane de dolari pentru Institutul Costumelor”.

Evenimentul are loc în fiecare an în prima zi de luni din luna mai și coincide cu deschiderea marii expoziții a The Costume Institute, care va fi dedicată în 2024 „frumuseților adormite” ale muzeului, sau pieselor vestimentare mai vechi și mai fragile din colecția sa.

De asemenea, codul vestimentar de la Met Gala este „The Garden of Time”, care face referire la o povestire cu același nume a scriitorului britanic de science fiction J.G. Ballard despre natura efemeră a frumuseții.

Acest „cod vestimentar” permite creatorilor de modă renumiți să își folosească ideile pentru a crea ansambluri pentru vedete, iar scările de la Met oferă în fiecare an o ocazie excelentă pentru o extravaganță vestimentară.

Sursa fotografie: hypebeast.com

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?