GALA NAȚIONALĂ A ANTREPRENORIATULUI FEMININ

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

GALA NAȚIONALĂ A ANTREPRENORIATULUI FEMININ

 

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR – OFA UGIR sărbătorește și premiază realizările femeilor antreprenor și a personalităților feminine din România în cadrul GALEI NAȚIONALE A ANTREPRENORIATULUI FEMININ, chiar în prima zi a primăverii, pe 01 martie, începând cu ora 17:00, în cadrul Complexului EMERALD Luxury Events din Târgu Mureș.

Evenimentul inițiat de OFA UGIR, filiala Mureș, reprezintă un moment important de apreciere și valorizare al femeilor antreprenor, care cred în construirea unui viitor mai bun prin implicarea proprie și activă în dezvoltarea economiei românești.

Pentru noi, în cadrul OFA UGIR, luna martie este un nou început, o nouă oportunitate de dezvoltare și o nouă ocazie de reconfirmare a faptului că femeile în general și femeile antreprenor în particular, sunt de neprețuit. Trebuie să le recunoaștem și să valorizăm rolul esențial pe care îl au, atât pentru că aleg să devină mame și să dea viață viitoarei generații, dar și pentru că sunt activ implicate în toate domeniile și sectoarele de activitate. Iar când aleg să devină antreprenoare, amprenta lor se vede prin modul în care își conduc și planifică afacerea, cum lucrează și cum dezvoltă proiecte alături de echipele lor.” a declarat Mirabela Miron, președintă OFA UGIR.

În acest sens, Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin este un nou eveniment extraordinar marca OFA UGIR și își propune să felicite, să premieze și să aducă în lumina reflectoarelor femeile de valoare, creative și puternice cu rezultate impresionante în toate sectoarele de activitate pe care patronatul nostru le promovează: antreprenoriat, educație, sănătate, cultură și turism, proiecte europene, social și dezvoltare comunitară, precum și a Programului Național ”Femeia în Constucții”.

Celebrăm performanța, curajul, perseverența și puterea femeilor ce strălucesc prin realizări în zona antreprenorială, precum și în cea a profesiilor liberale suport. La gală vor participa peste 250 de invitați. Evenimentul va avea momente speciale de premiere, momente de bucurie și surprize pentru invitați, precum și un moment special dedicat strângerii de fonduri pentru a susține accesul la educație și studii de calitate pentru copiii din zona Mureș.

Prin această gală, OFA UGIR reconfirmă angajamentul său pentru creșterea rolului femeilor antreprenor în dezvoltarea economiei și societății românești și susținerea inițiativelor de business care vor genera produse și servicii inovatoare.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Fundația Proeconomica, Multinvest Group, IncubCenter, AGEO Events și Emerald Luxury Events.

Detalii suplimentare eveniment AICI.

Patronatul OFA UGIR, lansat în februarie 2020, are membre 100% femei antreprenor cu recunoaștere din diverse sfere ale economiei. În perioada 2020-2023, OFA UGIR a răspuns necesităților și preocupărilor membrelor prin organizarea a peste 135 de evenimente sub forma conferințelor internaționale, naționale și regionale, sau alte evenimentele locale de business networking.

De exemplu, la Conferință internațională din București din noiembrie 2023, pentru prima dată în cadrul unui eveniment organizat de o entitate privată din România, au transmis mesaje dedicate participanților și membrelor OFA UGIR: Ursula von der Leyen, Președinta Comisiei Europene și  Roberta MetsolaPreședinta Parlamentului European.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?