Filmul biografic „Bob Marley: One Love”: primul loc în box office-ul din America de Nord

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Filmul biografic „Bob Marley: One Love”: primul loc în box office-ul din America de Nord

Potrivit estimărilor companiei specializate Exhibitor Relations, filmul biografic „Bob Marley: One Love”, consacrat muzicianului emblematic de muzică reggae Bob Marley, s-a lansat pe primul loc în box office-ul nord-american după ce a obținut 27,7 milioane de dolari din vânzarea de bilete, potrivit AFP.

„Este un start excelent pentru un musical biografic”, a remarcat analistul David Gross, precizând că, în pofida unor recenzii nefavorabile, filmul se descurcă bine în rândul spectatorilor.

Actorul britanic Kingsley Ben-Adir, cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Malcolm X în filmul „One Night in Miami”, îl interpretează pe muzicianul jamaican Bob Marley, care a cunoscut un succes rapid în industria muzicală înainte de a se stinge din viață în 1981, la doar 36 de ani.

„Madame Web”, un film inspirat din universul supereroilor Marvel, care tocmai a fost lansat și în cinematografele nord-americane, ocupă locul al doilea în box office.

Pe de altă parte, criticii afirmă că acest lungmetraj se descurcă prost la debut, obținând doar 15,1 milioane de dolari pentru un buget de 80 de milioane de dolari.

În universul Spider-Man, actrița Dakota Johnson joacă rolul unei paramedici medium în acest al patrulea film al Sony.

Comedia de spionaj „Argylle”, coprodusă de Universal și distribuită de Universal, care relatează aventurile unui scriitor de succes de thrillere de spionaj, se află pe locul al treilea, cu un total de 4,7 milioane de dolari, după două săptămâni în fruntea box office-ului nord-american.

Cu 3,7 milioane de dolari, filmul de animație „Migration” și-a asigurat poziția a patra, depășind cele 3,44 milioane de dolari obținute de cele trei episoade din cel de-al patrulea sezon al popularului serial centrat pe viața lui Iisus, „The Chosen”: S4 Episoadele 4-6″.

Următoarele pelicule de cinema completează topul 10 al încasărilor din America de Nord:

6. ”Wonka” (3,4 milioane de dolari)

7. ”The Beekeeper” (3,2 milioane de dolari)

8. ”Anyone But You” (2,4 milioane de dolari)

9. ”Lisa Frankenstein” (2 milioane de dolari)

10. ”Land of Bad” (1,8 milioane de dolari).

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?