Lockheed Martin și România semnează o scrisoare de colaborare în domeniul energiei

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Lockheed Martin și România semnează o scrisoare de colaborare în domeniul energiei

 

Bateria GridStar Flow® a fost identificată ca potențială soluție de creștere a eficienței energetice

 Pe 8 februarie, echipa Lockheed Martin (NYSE: LMT) Energy l-a primit pe ministrul român al Energiei, Sebastian Burduja, pentru a discuta despre modul în care bateria GridStar Flow® poate ajuta România să își atingă obiectivele net zero și pentru a semna o scrisoare de colaborare în domeniul energiei.

„Bateria GridStar Flow de la Lockheed Martin se aliniază cu scopurile și obiectivele noastre pentru îmbunătățirea securității energetice a României”, a declarat Sebastian Burduja, ministrul Energiei. „Așteptăm cu nerăbdare să explorăm modul în care această soluție de baterii de flux se poate încadra în obiectivele noastre de net zero.”

Strategia energetică a României urmărește să îmbunătățească aprovizionarea cu energie, să modernizeze infrastructura și să consolideze eficiența energetică.

„Această cooperare extinde și mai mult sprijinul acordat de Lockheed Martin în domeniul apărării naționale, industriei și economiei României. Ar putea duce la o mai bună securitate energetică pentru România și aliații săi din Europa”, a declarat Ray Piselli, Vicepreședinte pentru afaceri internaționale. „Operarea cu o sursă de energie autosuficientă este crucială pentru securitatea secolului 21. Acest lucru va menține conectivitatea la sistemele critice și va oferi libertatea și posibilitatea de a inova, de a se adapta nevoilor energetice în continuă evoluție, în timp real.”

GridStar Flow este o baterie inovatoare de flux redox, concepută pentru a promova accesibilitatea și durabilitatea energiei curate. Fabricată în Andover, Massachusetts, și proiectată pentru a asigura energia viitorului, GridStar Flow funcționează cu zero emisii de carbon și asigură o sursă de energie stabilă și sigură.

Această baterie de flux este concepută pentru a aborda noile provocări disruptive cu care se confruntă sectorul energiei electrice, asigurând o energie curată, fiabilă și sigură. Pe măsură ce evoluția energiei curate continuă, compania Lockheed Martin rămâne concentrată asupra rolului GridStar Flow în viitorul securității energetice. În prezent, GridStar Flow este singura soluție de baterii de flux din lume care poate contracara întreruperile de rețea anticipate și neprevăzute.

„Lockheed Martin vine cu experiență în acest domeniu, sporită și mai mult de întreaga noastră gamă de capacități de inginerie și de rezolvare a problemelor”, a declarat Steven Botwinik, Vicepreședinte al Advanced Programs Execution & Transition. „GridStar Flow reprezintă o abordare inovatoare pentru a ajuta SUA și națiunile partenere să abordeze provocările actuale și viitoare în materie de securitate energetică.”

Pentru informații suplimentare, vizitați pagina GridStar Flow a Lockheed Martin.

Despre Lockheed Martin

Lockheed Martin este o companie globală de tehnologie de apărare care încurajează inovația și promovează descoperirile științifice. Soluțiile noastre pentru toate domeniile de misiune și viziunea noastră privind securitatea secolului 21 accelerează furnizarea de tehnologii transformatoare pentru a ne asigura că cei pe care îi servim sunt mereu în fața celor pregătiți. Mai multe informații la Lockheedmartin.com.

Vă rugăm să urmăriți @LMNews pe X pentru cele mai recente anunțuri și știri din cadrul corporației.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?