Cătălin Preda, campionul mondial la săritura în înălțime, care a obținut medalia de bronz la Doha

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Cătălin Preda, campionul mondial la săritura în înălțime, care a obținut medalia de bronz la Doha

Medalia de bronz în proba masculină de săritura în înălțime 27 metri i-a revenit concurentului român Cătălin Preda, joi, la Campionatele Mondiale de înot de la Doha.

Cu 410,20 puncte, Preda i-a devansat pe francezul Gary Hunt (413,25) și britanicul Aidan Heslop (422,95).

Constantin Popovici, campionul mondial în exercițiu, a terminat pe locul șase, cu 340,50 puncte.

Popovici a ocupat primul loc, iar Preda s-a clasat pe locul al doilea la Campionatele Mondiale desfășurate anul trecut la Fukuoka. La Europenele din 2022, Popovici a cucerit și el aurul, în timp ce Preda a adus argintul acasă.

În cadrul etapei finale a circuitului mondial Red Bull Cliff Diving de la Auckland, de la sfârșitul lunii ianuarie, Popovici și Cătălin Preda și-au demonstrat forma fizică. Cătălin Preda (CSA Steaua) s-a clasat pe locul al doilea la Auckland și a încheiat pe locul al patrulea la general, în timp ce Popovici (CSM Bacău) a câștigat pentru prima dată Trofeul Regele Kahekili cu o victorie în Noua Zeelandă.

Sursa foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?