La Săcueni va fi construită a treia autogară contemporană din județ

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

La Săcueni va fi construită a treia autogară contemporană din județ

Consiliul Județean Bihor, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD Bihor), a emis luni, 12 februarie, un ordin de începere a lucrărilor de construire a unei stații de autobuz în localitatea Săcueni.

Vitalyos Barna, directorul ADD Bihor, a fost prezent alături de directori ai firmei de construcții. Patru peroane și o structură de 100 de metri pătrați cu două spații comerciale, toalete și o sală de așteptare vor fi caracteristicile stației de autobuz.

„Continuăm să investim în infrastructură pentru a oferi condiții de calitate și confort pentru călători. La fel ca în Marghita și Beiuș, autogara din Săcueni este o investiție prin care modernizăm transportul județean, contribuind astfel la dezvoltarea unei rețele de transport public integrate la nivel județean”, a precizat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Asocierea de firme formată din DHELECTRIC SYSTEM SRL, Daraban Radu Ioan – Biroul Individual de Arhitectură și EVALSTAR SERV (lider) este responsabilă de realizarea proiectului. Consiliul Județean Bihor a contribuit cu un milion de lei la valoarea totală a contractului de 1.455.803,22 lei, inclusiv TVA, restul sumei fiind repartizată de Primăria Săcueni.

Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este de șase luni. Reamintim că în municipiile Marghita și Beiuș se află celelalte două stații de autobuz finanțate de Consiliul Județean Bihor prin ADD Bihor. Acestea au fost predate administrațiilor locale.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?