Descoperă noua ofertă OTP Bank: Creditul ipotecar flexibil, adaptat nevoilor tale

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Descoperă noua ofertă OTP Bank: Creditul ipotecar flexibil, adaptat nevoilor tale

 

OTP Bank România introduce o nouă ofertă de creditare pentru clienții săi: creditul ipotecar cu dobândă fixă, de la 5,79% în primii trei ani, îmbunătățind astfel oferta de produse bancare disponibile și răspunzând nevoilor diverse ale clienților săi. Această opțiune reprezintă o soluție financiară adaptată pentru cei care doresc stabilitate și predictibilitate în planificarea bugetară pe termen mediu.

Noua ofertă de creditare ipotecară propusă de OTP Bank se distinge prin dobânda fixă competitivă, de la 5,79% în primii trei ani, situându-se între cele mai avantajoase soluții de creditare din piață. După această perioadă, clienții beneficiază de o marjă fixă începând de la 2,39%, la care se adaugă IRCC, asigurându-le astfel accesul la condiții financiare favorabile pe termen lung.

Accesarea creditului ipotecar este simplă, iar clienții pot aplica pentru finanțare direct în cadrul agențiilor OTP Bank, prin intermediul OTP Advisors sau al brokerilor. După obținerea preaprobării financiare, clienții sunt ghidați pas cu pas prin procesul de achiziție, de la evaluarea imobilului dorit până la semnarea contractelor, tragerea creditului și efectuarea transferului financiar către vânzător.

„Indiferent dacă ne gândim să achiziționăm casa pe care ne-o dorim demult sau să refinanțăm un credit ipotecar existent, unul dintre cei mai importanți pași este găsirea unei soluții de finanțare care să fie suficient de flexibilă, dar și care ofera stabilitate și predictibilitate în viața noastră. Propunem o ofertă competitivă pe piață, creditul ipotecar cu dobândă fixă de la 5,79% în primii 3 ani, pentru a sustine si simplifica luarea unor astfel de decizii importante. Echipa noastră este pregătită să îi însoțească pe clienți pe parcursul întregului proces, cu competența și experiența necesare.”, a declarat Roxana Hidan, DCEO Divizia Business, în cadrul OTP Bank România.

Dobânda fixă de 5,79% din primii 3 ani și marja fixă de 2,39% din componenţa dobânzii variabile utilizată după primii 3 ani sunt aplicabile cliențior care își încasează venitul într-un cont deschis la OTP Bank și contractează un credit în valoare de peste 300.000 de lei.

Pentru un credit ipotecar în valoare medie de 337.000 lei contractat pe o perioadă medie de 285 luni, rată de dobândă este de 5,79 % pe an, fixă în primii 3 ani și ulterior variabilă, formată din marja fixă 2,39 % pe an+ IRCC, DAE este 7,88 %, rata lunară este 2.179 lei (metoda de rambursare prin rate + dobândă egale), costul total al creditului este 408.321 lei, valoarea totală plătită este 745.321 lei. Costul creditului include comision de analiză dosar de 400 de lei și comision lunar de administrare cont curent de 5 lei. Creditul va fi garantat printr-o ipotecă imobiliară asupra imobilului achiziţionat, până la rambursarea sa integrală.

Noua ofertă este disponibilă de la începutul lunii februarie 2024. Mai multe detalii despre produs, informații despre accesarea ofertei și lista completă a beneficiilor sunt disponibile pe pagina dedicată https://www.otpbank.ro/ro/credit/ml.

OTP Bank își reafirmă angajamentul de a oferi soluții financiare inovatoare și accesibile, adaptate nevoilor diverse ale clienților săi, continuând să îmbunătățească gama de produse și servicii bancare. Noua ofertă de creditare subliniază dedicarea băncii pentru suportul acordat clienților în realizarea planurilor lor de viitor, oferindu-le stabilitate și siguranță financiară.

Despre OTP Bank

OTP Bank România este subsidiara OTP Group, o bancă universală cu o prezență foarte bună în Europa Centrală și de Est, care oferă soluții financiare complete, fiind activă atât în segmentul retail, cât și corporate. După patru ani de creștere constantă și considerabilă pe toate liniile de afaceri, OTP Bank România trece către un proces de consolidare a portofoliului și operațiunilor. Cu o echipă care îmbrățișează schimbarea și își valorifică potențialul, OTP Bank România construiește o cultură a încrederii la fiecare nivel al organizației. În România, membrii Grupului OTP sunt: OTP Bank România, OTP Consulting, OTP Leasing, OTP Asset Management, OTP Factoring, OTP Advisors și Fundația OTP Bank România

Despre OTP Group

OTP Group este unul dintre grupurile bancare cu cea mai rapidă creștere și unul dintre liderii din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un indicator de profitabilitate remarcabil și o poziție stabilă de capital și lichiditate. Cu peste 41.000 de angajați în prezent, în 12 țări din regiunea ECE și Asia Centrală, Grupul oferă servicii financiare universale pentru peste 17,5 milioane de clienți. Fiind cel mai activ integrator din sectorul bancar din regiunea Europei Centrale și de Est, Grupul a achiziționat și integrat cu succes 23 de bănci de la începutul anilor 2000 și până în prezent. Banca este lider de piață în Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru și Slovenia. OTP Group are sediul central în Ungaria și are o structură de acționariat diversificată și transparentă. Grupul bancar este listat la Bursa de Valori din Budapesta din anul 1995.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?