Cătălin Munteanu se alătură echipei BCR ca Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Cătălin Munteanu se alătură echipei BCR ca Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail

Unul dintre cei mai apreciați profesioniști în bankingul din România, Cătălin Munteanu, se alătură echipei Băncii Comerciale Române, în funcția de Director Executiv al Diviziei Produse și Segmente Retail a BCR.

Mă bucur să-i pot ura bun venit la BCR lui Cătălin Munteanu, un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a dezvoltat în piața bancară din România. Am convingerea că experiența și capacitatea sa dovedită de continuă inovare, laolaltă cu spiritul său pozitiv, vor genera o sinergie profesională extrem de importantă cu echipa noastră, pe care o apreciez pentru tot ceea ce construiește zi de zi în sprijinul clienților și colegilor noștri.

Brandul BCR și business-ul de retail al băncii au evoluat enorm în ultimii 10 ani, cu o transformare consistentă atât la nivel de imagine, cât și în cel operațional, odată cu digitalizarea accelerată și evoluția modului de relaționare cu clienții noștri. Astăzi, educația financiară, digitală și antreprenorială au devenit ADN-ul business-ului nostru și strategia prin care construim o Românie mai inteligentă financiar”, a declarat Dana Dima, vicepreședinte Retail & Private Banking BCR.

Cătălin Munteanu (48) lucrează în sistemul bancar de peste 20 de ani, acumulând o experiență consistentă în bankingul retail, transformarea digitală a serviciilor financiare, managementul activelor și managementul schimbării.

Înainte de a se alătura echipei BCR, el a deținut funcția de Director Executiv Clienți Persoane Fizice la Raiffeisen Bank Romania, începând cu 2014, precum și cea de membru al Boardului Raiffeisen Asset Management (2017).

A mai ocupat funcția de Director Regional și de Grup în cadrul aceleiași bănci (2009-2014) și a mai lucrat în cadrul BRD, Alpha Leasing, Unicredit Leasing.

Cătălin Munteanu a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice București și a urmat ulterior două programe MBA ale Open University Business School, precum și mai multe cursuri internaționale de pregătire în Cybersecurity (Universitatea Oxford), Digitalizare și Management Executiv (INSEAD).

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?