După o absență de opt ani, AC/DC revine în Europa

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

După o absență de opt ani, AC/DC revine în Europa

Cu Brian Johnson la voce, AC/DC, venerabila trupă de hard rock care nu a mai cântat pe scenele europene de opt ani, va reveni pentru un turneu european în 2024, a dezvăluit luni trupa australiană, potrivit AFP.

Turneul va avea loc între 17 mai în Germania și 17 august în Irlanda, cu o escală pe 13 august pe hipodromul Paris-Longchamp din Franța (biletele vor fi puse în vânzare vineri la ora 10.00, ora Parisului).

‘Power Up’ este numele albumului, care a fost lansat în 2020 și a ajuns pe primul loc în aproximativ 20 de țări.

Pe acest album apare Brian Johnson, a cărui voce principală pentru AC/DC a fost înlocuită de Axl Rose de la Guns N’ Roses în 2016 din cauza unor probleme de auz. Johnson, în vârstă de 76 de ani, poartă acum cea mai nouă tehnologie în materie de aparate auditive.

Chitaristul Angus Young, în vârstă de 68 de ani, care continuă să se îmbrace în uniforma sa școlară de epocă, este celălalt membru cunoscut al trupei.

Peste 200 de milioane de discuri au fost vândute de trupă în total în timpul mandatului lor.

Trupa sărbătorește cea de-a 50-a aniversare, după ce a cântat pentru prima dată pe 31 decembrie 1973, în Chequers Nightclub din Sydney, Australia. Acest turneu european face parte din această sărbătoare.

Istoria trupei AC/DC a fost tumultoasă. Solistul original al trupei, Bon Scott, a murit în 1980, în timp ce chitaristul Malcolm Young, care a cofondat grupul în 1973 alături de fratele său Angus, născut în Australia, a murit în 2017.

Sursa fotografie: Facebook – AC/DC 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?