Casting pentru musicalul „Matilda” al Operei Comice pentru Copii; premiera din martie a spectacolului „Flautul fermecat”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Casting pentru musicalul „Matilda” al Operei Comice pentru Copii; premiera din martie a spectacolului „Flautul fermecat”

Opera Comică pentru Copii anunță un casting pentru musicalul „Matilda”, bazat pe cartea autorului britanic Roald Dahl. Acesta va avea loc la sediul organizației pe 17 februarie.

OCC precizează că artiștii interesați trebuie să depună o cerere până sâmbătă, 10 februarie, ora 22.00. Cei care vor fi selectați pentru audiția practică vor primi materiale de studiu până pe 11 februarie. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta membrii distribuției spectacolului fără a oferi posibilitatea de a face apel.

Acest muzical emoționant va avea repetiții între 15 martie și 16 mai și se va încheia cu reprezentații vineri, sâmbătă și duminică, între 17 mai și 2 iunie.

Rolurile dorite sunt cele ale Agathei Trunchbull, directoarea despotică, ale domnișoarei Honey, instructorul amabil care este adorat de copii, și ale doamnei Wormwood, mama nepăsătoare a Matildei, care are o voce puternică și abilități uimitoare de dansatoare.

operacomica.ro, site-ul instituției, are toate detaliile tehnice.

În a doua jumătate a sezonului, OCC prezintă trei producții de balet magnifice pe scena principală, fiecare inspirată de o poveste clasică.

* În februarie, adaptarea muzicală a lui Laurențiu Profeta a romanului „Prințul și cerșetorul” de Mark Twain combină gesturi și mișcări inspirate din viața de zi cu zi cu muzica pentru a sublinia implicațiile sociale ale poveștii. Povestea este transformată de coregraful Cătălin Caracaș într-un dans de opt panouri, care evidențiază valoarea personajelor și umorul discret, examinând în același timp contrastul dintre bogăție și monarhie.

* În aprilie, coregrafia Corinei Dumitrescu pentru „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici” de Cornel Trăilescu capătă un aer mai contemporan.

* „Frumoasa din pădurea adormită”, o reluare a coregrafiei iconice a lui Marius Petipa pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski, în regia lui Cătălin Caracaș, va fi prezentată pentru a sărbători finalul actualei stagiuni.

Ultima operă scrisă de Wolfgang Amadeus Mozart, „Flautul fermecat”, va avea o reprezentație în avanpremieră pe 1 martie. De data aceasta, regizorul Cristian Mihăilescu a optat pentru a oferi o „viziune nouă, adaptată la sensibilitatea și preocupările tinerei generații”.

Biletele se pot achiziționa de pe bilete.ro.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?