Liceul Internațional IOANID dă startul înscrierilor pentru Zilele Porților Deschise, care au loc pe 12 și 13 martie

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Liceul Internațional IOANID dă startul înscrierilor pentru Zilele Porților Deschise, care au loc pe 12 și 13 martie

 

În această primăvară, pe 12 și 13 martie, Liceul Internațional IOANID primește în vizită elevi de clasa a VIII-a și de liceu, care sunt interesați de înscrierea la clasele din sistemul românesc – filologie, matematică-informatică și științe ale naturii sau la cele din sistem internațional Cambridge.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, timp în care elevii pot lua contact cu ambele oferte educaționale propuse de IOANID și pot cunoaște echipa de profesori, participând la cursuri de creativitate, dezbateri, logică, științe și IT.

Înscrierea la eveniment este gratuită și se efectuează prin completarea formularului de pe site-ul IOANID –  www.ioanid.com/open-day.

Programul de marți, 12 martie, pentru clasele de uman sau real va începe la ora 14:00 și se va încheia la ora 16:30, cursurile zilei fiind: ice breaking games, procesul literar, limba engleză în sistem intensiv, demonstrații interactive de matematică, IT – Click & learn.

Programul de miercuri, 13 martie, pentru clasele din sistemul Cambridge, începe la ora 14:00 și se încheie, de asemenea, la ora 16:30, iar cursurile zilei sunt: Cambridge Assessments International Education introduction, Meeting with students, Economics & Business, English Literature, History.

Ulterior, cei interesați de înscriere pot participa la testarea internă, cu probe specifice fiecărui profil. Pentru elevii de clasa a VIII-a, admiterea va avea loc înaintea Evaluării Naționale. Mai multe detalii despre oferta educațională pentru clasele a IX-a – a XII-a  din anul scolar următor se pot găsi pe site-ul liceului.

Situat în Calea Victoriei 109, Liceul Internațional IOANID este o instituție educațională privată de prestigiu, fundamentată pe principiile inovației, creativității și excelenței academice. Alături de clasele în sistem românesc, prin implementarea sistemului de învățământ Cambridge, liceul se dedică furnizării unor cursuri inedite, cu diplome recunoscute și apreciate de universități și angajatori din toată lumea.

Avantajul unui astfel de sistem îl reprezintă, pe lângă studiul în limba engleză, flexibilitatea în crearea curriculumului, elevul alegând cele mai potrivite materii pentru viitorul său profesional. Printre materiile studiate se numără Business, Science, Sociology, Economics, History sau Global Perspectives.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?