Copiii de 10 ai României au Fashion Show pe 10 februarie la New York

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Copiii de 10 ai României au Fashion Show pe 10 februarie la New York

O delegație de 49 de romani a călătorit recent cu destinația New York. Organizatoarea Catalina Buzdun a reușit performanța de a strânge cei mai buni și mai talentați copii ai noștri cu care va participa la celebrul New York Fashion Week.

Modele, artiști, cantăreți între 6-17 ani vor avea propriul show in cadrul New York Fashion Week, ediția 11 Hi-Tech moda, ce se tine in faimosul Edisson Ballroom din Manhattan.

Cu sprijinul Ambasadei României in SUA, al Institutului Cultural Roman, al agențiilor Vox Apollo, Kidsmodels din Cluj și It kids USA LLC, romanii noștri beneficiază totodata de un program artistic și turistic interesant, astfel încât sa fie recompensați pentru performanțele lor. In acest turneu vor vizita Statuia Libertății, One WORLD și World trade Center, Memorialul 9/11, Brooklyn Bridge, Times Square și vor viziona Alladin,  un Show de Broadway.

Pentru ca merita menționate, frumoasele noastre modele Carla, Sofia, Julia, Diana, Maria, Ingrid, Daria, Anabela, Bianca, Alexia, vor fi însoțite in defilare de Sara Anastasia Buzdun, brand ambasador Xatko și show-stopper.

De asemenea, Sofia Lica Fugaciu  și Beatrice Tanski își vor demonstra calitatile de vocalisti și vor pune in valoare show-ul de moda al designerului Georgian de mare anvergura, Xatko.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?