Uber aniversează 9 ani în România

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Uber aniversează 9 ani în România.
826 milioane de kilometri parcurși în țară

 

Lansat în România în 2015, Uber aniversează 9 ani de existență în țară, cu momente cheie în călătoria sa de remodelare a mobilității urbane. De la prima cursă în București într-o zi friguroasă de februarie până la milioane de utilizatori în România, impactul companiei în mobilitate este unul evident.

Momente cheie în istoria Uber în România

În peisajul dinamic al mobilității urbane, Uber oferă o retrospectivă asupra câtorva momente importante din dezvoltarea aplicației:

  • Distanța acoperită: În cei 9 ani, distanța parcursă de utilizatorii Uber pe drumurile din țară este de 826 milioane de kilometri.
  • Realizările șoferilor: În ceea ce privește dedicarea șoferilor care aleg să conducă cu Uber, un șofer deține recordul pentru cele mai multe curse cu rating de 5 stele. Acesta a finalizat 34.000 de curse cu ratingul maxim. În plus, o femeie șofer a realizat 16.000 de curse evaluate cu 5 stele.
  • Prezența extinsă în România: Uber este prezent în 22 de orașe din țară, conectând comunități și susținând oportunități economice. Orașele în care Uber s-a extins până în prezent sunt: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Oradea, Craiova, Ploiești, Pitești, Galați, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava.

Produsele Uber 

De la UberX la Uber Green, Uber și-a extins serviciile, oferind utilizatorilor opțiuni potrivite pentru orice moment în care au nevoie să se deplaseze:

  • UberX: Opțiunea de bază pentru călătorii individuale sau pentru grupuri mici de câteva persoane, disponibilă în toate cele 22 de orașe în care Uber este prezent în România.
  • Uber Comfort: Disponibil în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești și Constanța; o opțiune potrivită pentru care își doresc un plus de confort în timpul călătoriei.
  • Uber Green: Disponibilă în București și Timișoara, Uber Green este opțiunea eco-friendly care oferă utilizatorilor curse în vehicule electrice și hibrid.
  • Uber Black: Exclusiv în București, Uber Black este o opțiune premium pentru pasagerii care își doresc o experiență high-end, lansată în 2023.

„În următorii ani ne vom dedica îmbunătățirii serviciilor noastre în România. Prin colaborarea cu autoritățile și șoferii, vrem să folosim tehnologia pentru a întâmpina provocări urbane precum aglomerația din trafic, poluarea sau parcările. Vrem să oferim o experiență de mobilitate mai fluidă și mai sustenabilă pentru locuitorii tuturor orașelor în care suntem prezenți”, spune Ana-Maria Borlovan, Head of Driver Operations la Uber pentru regiunea CEE.

Mai mult decât o simplă călătorie

Siguranța este o prioritate pentru Uber, motiv pentru care compania dezvoltă constant noi opțiuni în cadrul aplicației. Călătoriile cu Uber sunt efectuate de parteneri licențiați care trebuie să îndeplinească o serie de cerințe pentru a se înregistra pe platformă. În plus, aplicația oferă pasagerilor o multitudine de opțiuni de siguranță, printre care și posibilitatea de a trimite statusul cursei unei persoane de încredere, PIN-ul de verificare sau butoane pentru a semnala orice neregulă.

Despre Uber 

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice. Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole.

În România, Uber este disponibil în 22 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, Târgoviște și Suceava. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/ro/.

 

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?