Metropolitan Life anunță o creștere de 3,65% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2023

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Metropolitan Life anunță o creștere de 3,65% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2023

Metropolitan Life anunță o creștere de 3,65% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2023, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

În primele nouă luni ale anului 2023, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 468.393.397 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2022, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 451.907.428 lei.

„Rezultatele din primele nouă luni ale anului 2023 reflectă, în primul rând, capacitatea echipei de adaptare la dinamica pieței, continuând evoluția pozitivă de anul acesta. Aceasta demonstrează nu doar reziliența, dar și inovația constantă în abordarea noastră strategică. În anul în care sărbătorim un sfert de secol de prezență pe piața românească, ne mândrim cu progresul realizat și suntem dedicați să continuăm pe acest drum al excelenței. În centrul activității noastre rămâne angajamentul ferm față de clienții noștri, oferindu-le soluții de protecție financiară adaptate nevoilor într-o lume în schimbare.”, a declarat Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life. 

De asemenea, pe parcursul primelor nouă luni din 2023 au fost plătite indemnizații totale în valoare de 131.672.088 lei. În aceeași perioada a anului 2022, valoarea acestora a fost de 132.187.862 lei.

Despre Metropolitan Life

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 25 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?