Călătoria „Generatorii de Bine” 2023 ajunge la final: angajații CEZ au dăruit #BunătateÎnComunitate prin 9 inițiative de responsabilitate socială

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Călătoria „Generatorii de Bine” 2023 ajunge la final: angajații CEZ au dăruit #BunătateÎnComunitate prin 9 inițiative de responsabilitate socială

 

În anul 2023, am găsit, încă o dată, energia și inspirația de a rămâne alături de comunitatea din care facem parte, iar elementul comun – bunătatea, s-a regăsit în fiecare inițiativă selectată în cadrul proiectului.

Datorită implicării angajaților CEZ, județele Dolj, Teleorman, Mehedinți, Argeș, Olt, Vâlcea, Gorj, Caraș-Severin și Constanța își construiesc un viitor durabil, beneficiind astfel de investiții de 90.000 de euro în domenii precum: sănătate & wellbeing, educație, mediu și dezvoltare regională.

Cu #BunătateÎnComunitate am cultivat și promovat un spirit al exemplului

Ne-am încurajat angajații să fie parte activă în rezolvarea provocărilor din jurul lor. Dublarea sumei per proiect, în acest an, a adus un stimulent suplimentar, demonstrând angajamentul nostru de a sprijini proiecte cu impact semnificativ.

„Continuăm să demonstrăm că #EnergiaVineDeLaOameni, de la oamenii CEZ care au surprins și anul acesta prin valoarea și numărul proiectelor înscrise în competiția internă Generatorii de Bine. Mă bucur să văd că echipa CEZ rămâne conectată la comunitatea din care provine și că a fost creativă în găsirea unor soluții cu impact relevant în domenii precum sănătate și educație.” a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ România.

Specialiștii Fundației Comunitare Vâlcea, partenerii campaniei din acest an, i-au sprijinit, pas cu pas, pe angajații CEZ în etapele de pregătire și depunere a proiectelor. Ei au avut un rol important atât în etapa de jurizare, cât și în etapa de implementare a proiectelor.

Realizările proiectului „Generatorii de Bine”, în cifre, sunt următoarele:

 • 5180 de beneficiari direcți
 • 12 orașe mici și medii
 • 60 de voluntari
 • 10 localități din mediul rural
 • peste 800 de pacienți diagnosticați corect
 • 25 de ateliere STEAM
 • peste 100 de activități realizate pe parcursul programului
 • 4 laboratoare dotate cu tehnologie 

Am adus #BunătateÎnComunitate în 9 județe

Cu fiecare inițiativă, am dovedit capacitatea noastră de a aduce schimbări tangibile și durabile. „Generatorii de Bine” nu este doar un proiect, ci o mișcare pentru transformarea comunității astfel:

 • Argeș: „Din surse mici, primim energie inegalabilă” – deschiderea unui centru educațional comunitar pentru preșcolarii din Curtea de Argeș.
 • Caraș-Severin: „Dezvoltarea educației STEM” – promovarea conceptului în 6 orașe și 2 comune și organizarea unui Festival de Științe.
 • Constanța: „Energizare prin digitalizare” – modernizarea laboratorului de informatică și înființarea clubului de robotică al Școlii Gimnaziale Fântânele.
 • Dolj: „Stop analfabetism drept moștenire” – îmbunătățirea calității procesului educațional la Școala Gimnazială Afumați.
 • Gorj: „EDU Power” – stimularea elevilor din mediul rural pentru adoptarea unor noi metode de învățare.
 • Mehedinți: „Educația nu este un privilegiu, ci un drept al tuturor” – modernizarea laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale Prunișor.
 • Olt: „Salt spre sănătate” – transformarea Pistei de sărituri într-un loc de intâlnire și dezvoltare a abilităților elevilor.
 • Teleorman: „Inima sănătoasa este viața trupului” – dotarea Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede cu o sondă de cord.
 • Vâlcea: „Coaching digital și mindset pozitiv” – amenajarea unui spațiu digital la Școala Gimnazială Anton Pann și dotarea cu mijloace digitale mobile la Colegiul Național Matei  Basarab.

Continuăm să demonstrăm că #energiavinedelaoameni și rămânem un partener de încredere pentru comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

Divizia Oameni și Brand

CEZ România

Despre Generatorii de Bine

Proiectul intern „Generatorii de Bine” încurajează angajații CEZ să propună și să se implice în proiecte de responsabilitate socială, în beneficiul comunităților locale din aria de activitate (județele Argeș, Constanța, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea).

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?