Afacerile QOOBISS s-au triplat în 2023 și au ajuns la 1 milion de euro. Compania anunță investiții de 500.000 de euro în 2024

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Afacerile QOOBISS s-au triplat în 2023 și au ajuns la 1 milion de euro. Compania anunță investiții de 500.000 de euro în 2024

 

  • QOOBISS are în pipeline intrarea în Polonia și Spania
  • Compania estimează dublarea cifrei de afaceri în 2024
  • QOOBISS vizează dublarea numărului de clienți în 2024

QOOBISS, companie fintech, orientată către automatizarea proceselor și specializată în dezvoltarea de soluții de verificare la distanță a identității, folosind mijloace video, și-a triplat afacerile în 2023, până la 1 milion de euro. Creșterea veniturilor a avut loc în contextul investițiilor mai mari în industriile financiar-bancară, a jocurilor de noroc și de eCommerce pentru implementarea soluțiilor de verificare la distanță a identității clienților prin mijloace video (eKYC).

Anul acesta, piața de soluții de verificare a identității la distanță va accelera datorită amplificării fenomenului de digitalizare în business și adoptării serviciilor online de către utilizatorii finali. Nevoia de reducere a costurilor operaționale ale companiilor, prin automatizarea proceselor de identificare și necesitatea de a controla mai bine cheltuielile, vor contribui la creșterea pieței.

În acest context, QOOBISS estimează dublarea veniturilor în 2024.

Pentru anul în curs, compania a bugetat investiții de 500.000 de euro, în dezvoltarea soluțiilor existente, în lansarea de noi servicii și în extinderea internațională.

„2023 a fost un an bun pentru QOOBISS, în care ne-am dezvoltat în acord cu noile tendințe tehnologice și am pregătit soluțiile pentru a accelera business-ul în acest an. În prezent, lucrăm la adaptarea serviciului nostru de identificare pentru alte 2 piețe din Europa: Polonia și Spania. Pregătirea unei lansări oficiale a soluției QOOBISS în alte zone geografice este precedată de o perioadă intensă de testare, pentru a ne asigura că este perfect adaptată actelor de identitate din țările vizate și că respectăm toate prevederile legislative în vigoare. Acum, ne aflăm în plin proces de expansiune către mai multe țări din Europa”, spune Ileana Comănescu, Product Manager KYC Global la QOOBISS, menționând că, timpul de ajustare pentru intrarea pe o nouă piață variază între 4 și 6 luni, perioadă necesară pentru a adapta soluția, astfel încât să respecte legislația locală, cât și uzanțe existente (ex.: acces la baza de date a actelor de identitate).

La finalul anul trecut, QOOBISS oferea servicii pentru 30 de clienți în România. Pentru 2024, vizează dublarea numărului de clienți, precum și extinderea portofoliilor de servicii ale clienților existenți, în direcția utilizării mai multor soluții dezvoltate de QOOBISS.

Totodată, compania are în plan și extinderea către alte industrii și lansarea de servicii noi, conexe, ce pot fi folosite atât pentru a fi complementare celor deja existente, cât și independent de acestea.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?