Business Breakfast – Conectare, Know-How și Dezvoltare

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Business Breakfast – Conectare, Know-How și Dezvoltare

Într-o lume în care excelența în afaceri se întâlnește cu inovația, seria de evenimente Business Breakfast, organizată de Eu sunt ANA si Camera de Comerț Bilaterală România-Portugalia, se afirmă ca un reper al conexiunilor de elită, cu o abordare complexă și o perspectivă la nivel european.

În luna februarie, Business Breakfast revine cu a 4-a ediție dedicată antreprenorilor și liderilor de business interesați să cunoască mai multe despre investițiile de tip Private Equity, Venture Capital și Business Angels.

Fiecare ediție Business Breakfast aduce în prim-plan experți de referință, care împărtășesc cunoștințele lor acumulate în ani de experiență.

La cea de-a IV-a ediție vom avea ca invitați pe Dan Fărcășanu (Partener MOZAIK Investmens), Mircea Căpățînă (Investitor privat & Co-fondator SmartBill) și Tudor Velea (Avocat Private Equity & Venture Capital Lexters) care vor discuta aplicat despre cum funcționează investițiile de tip private equity, venture capital și business angels. Participanții vor beneficia de prezentări interactive și sesiuni de întrebări și răspunsuri, având astfel oportunitatea de a acumula know-how validat direct de la cei mai relevanți specialiști în domeniu.

Networking de înaltă calitate

Business Breakfast se distinge prin calitatea evenimentelor de networking pe care le oferă. Participanții vor avea șansa de a întâlni oameni de business cu viziuni similare, de a identifica oportunități, de a crea premisele pentru parteneriate strategice și de a extinde conexiunile de business. Fiecare detaliu al evenimentului este conceput pentru a oferi participanților o experiență de networking cu valoare adăugată.

Abordarea unor teme de interes pentru orice business

Business Breakfast abordează teme de actualitate și subiecte relevante pentru mediul de afaceri din ziua de azi. De la direcții de dezvoltare în business la investiții private și strategii inovative, evenimentul acoperă o gamă largă de subiecte pentru a asigura că participanții sunt la curent cu cele mai recente tendințe din lumea afacerilor.

Detalii eveniment:

Data: 07.02.2024

Locație: Centrul Info Europa (București, Calea Victoriei nr 88)

Program:

09:30 – 10:00 – Înregistrare participanți & Networking

10:00 – 11:00 – Panel invitați

11:00 – 12:00 – Networking

Business Breakfast reprezintă investiția ideală în dezvoltarea personală și profesională a antreprenorilor și liderilor de afaceri care doresc să fie la curent cu cele mai relevante informații și să creeze conexiuni valoroase. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, vizitați www.eusuntana.ro.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?