Exim Banca Românească a lansat aplicația de mobile banking e-ximBanking

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Exim Banca Românească a lansat aplicația de mobile banking e-ximBanking

 

Exim Banca Românească continuă procesul de transformare digitală și lansează aplicația de Mobile Banking – e-ximBanking – pentru a oferi clienților de retail ai băncii o experiență îmbunătățită de banking prin intermediul dispozitivelor mobile.

Aplicația, disponibilă în Google Play și App Store, oferă utilizatorului o gamă largă de opțiuni – acces nelimitat la conturi, posibilitatea de a efectua plăți și transferuri către alte conturi, posibilitatea de a efectua schimburi valutare etc., ceea ce permite un control facil al finanțelor personale. Aplicația va fi dezvoltată treptat cu elemente care să permită extinderea ofertei de produse digitale fără interactiune fizică prin dezvoltarea de noi funcționalități cu componente digitale pentru creditare.

Exim Banca Românească a intrat de anul trecut într-o etapă accelerată de dezvoltare și modernizare, prioritizând proiectele din zona digitalizării pentru extinderea canalelor alternative de interacțiune a clienților. Astfel, lansarea aplicației de mobile banking vine după ce, banca a lansat o nouă interfață pentru platforma de Internet Banking care, ca urmare a upgrade-ului de tehnologie, a adus noi funcționalități, precum și securitate sporită.

De asemenea, pentru un acces facil, rapid și sigur la produsele sale, Exim Banca Românească a lansat și platforma e-bancamea.ro care permite înrolarea 100% online, în numai 10 minute, pentru un pachet complet de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert și Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSențial.

Totodată, banca a introdus în portofoliul său serviciile de portofele digitale Apple Pay și Google Pay care permit efectuarea de plăți contactless rapide și sigure la terminalele POS, direct cu telefonul mobil, fără a fi necesară prezența fizică a cardului. În plus, Exim Banca Românească oferă clienților săi și o modalitate comodă și sigură de gestionare a banilor cash – retragere contactless de la bancomat cu telefonul mobil, fără a mai fi necesară introducerea cardului în ATM.

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de cre­dit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei. Pentru mai multe detalii: www.eximbank.ro

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?