Comic Con România, 19-21 aprilie; printre participanți se numără și o actriță din „The Witcher”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Comic Con România, 19-21 aprilie; printre participanți se numără și o actriță din „The Witcher”

Actrița MyAnna Buring din „The Witcher” este unul dintre primii invitați confirmați la viitoarea ediție a Comic Con, care va avea loc la Romexpo din București în perioada 19-21 aprilie.

MyAnna Buring, cunoscută mai ales pentru rolul vrăjitoarei Tissaia de Vries din serialul Netflix „The Witcher”, este programată să vină la București. Acolo, ea se va întâlni cu fanii, va semna autografe personalizate și va participa la sesiuni live de întrebări și răspunsuri cu publicul.

Sâmbătă, 20 aprilie, actrița va fi prezentă la această funcție.

Născută în Suedia, după ce a jucat în rolul principal în filmul de groază „The Descent” în 2005, MyAnna a continuat să interpreteze o serie de roluri în diverse producții, inclusiv piese de teatru, emisiuni TV și filme.

Filmografia ei include roluri principale în distribuțiile principale din „The Responder”, „Ripper Street” și „In the Dark”, pe lângă filme cunoscute precum „Downton Abbey”, „The Twilight Saga” și „Dr. Who”. Din 2019, ea joacă rolul de tutore al lui Yennefer și rector al Aretuza, o academie pentru femeile cu abilități magice. Personajul ei este Tissaia de Vries.

Comic Con România va dezvălui în viitorul apropiat identitatea noilor membri ai distribuției și alte caracteristici ale acestei ediții.

Bilete și detalii suplimentare pot fi găsite la www.comic-con.ro.

Actori celebri de la Hollywood au participat la Comic Con România în ultimii unsprezece ani.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?