Marți, la TNB, are loc un spectacol aniversar în cinstea lui Ion Luca Caragiale

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Marți, la TNB, are loc un spectacol aniversar în cinstea lui Ion Luca Caragiale

Marți, de la ora 19.00, Sala Media a Teatrului Național din București va găzdui un scurt spectacol de omagiere a lui Ion Luca Caragiale.

Actorul Niculae Urs, potrivit TNB, a selectat pasaje din scrisorile și articolele lui Caragiale pentru a sublinia cel mai puternic aspect al caracterului scriitorului: conștientizarea faptului că viața este o producție continuă pe care o creează, o regizează și o interpretează singur.

„Moftul român este un ‘one-man show’ comic despre lumea lui Caragiale, nu prea diferită de lumea românească de astăzi. O lume ce reînvie datorită unui singur om, actorul. Este Lari Giorgescu, un nume important al tinerei generaţii, cu un CV impresionant şi nu mai puţin de alte 10 spectacole, în care joacă (doar la TNB) în actuala stagiune”, informează Teatrul Naţional.

Bilet.ro și casieria TNB vând bilete.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?