În premieră pe piața din România, UniCredit Bank a lansat funcționalitatea Smart Data de la Mastercard

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

În premieră pe piața din România, UniCredit Bank a lansat funcționalitatea Smart Data de la Mastercard

 

UniCredit Bank anunță o nouă funcționalitate, în premieră pe piața din România – Smart Data, o soluție de management a cardurilor sale de business Mastercard, care integrează module de gestiune și de raportare a cheltuielilor efectuate cu carduri.

Smart Data este o aplicație web-based atașată cardurilor de business Mastercard, care poate fi accesată de companii în diferite moduri. Fie prin interfața web, cu drepturi de utilizator, pentru a vizualiza, a organiza cheltuielile legate de tranzacții și a exporta istoricul acestora sub formă de rapoarte personalizate. Fie prin livrarea datelor sub forma fișierelor, transmiterea automată și sigură a informațiilor financiare și a datelor îmbunătățite, ce pot fi apoi transferate către diverse sisteme de gestiune și contabilitate a cheltuielilor.

Grupul UniCredit este permanent preocupat să vină în întâmpinarea nevoilor clienților săi, iar prin lansarea Smart Data operațiunile cu cardurile de business Mastercard vor fi gestionate de companii mult mai eficient și ușor. Dezvoltarea companiilor din România implică nevoi din ce în ce mai complexe care necesită soluții tehnice avansate. Utilizarea modulelor Smart Data permite un control facil al cheltuielilor efectuate cu cardurile business Mastercard de către angajații companiei, reducând costurile operaționale ale companiei, facilitând dezvoltarea afacerilor”, a spus Raluca Popescu, Vicepreședinte Executiv Divizia Corporate & Invesment Banking, UniCredit Bank.

Mastercard Smart Data este sistemul nostru web-based de management al cheltuielilor, care le oferă companiilor o suită de instrumente pentru a organiza, consolida, analiza și administra cu ușurință volume mari de date financiare. Clienții pot urmări toate tranzacțiile, au acces la date concrete despre furnizori, taxe și alte tipuri de cheltuieli, pot alege șabloane de lucru personalizate, filtre avansate și pot să genereze rapoarte. Oferind o mai bună vizibilitate și un control mai mare asupra cheltuielilor companiei, Smart Data susține transformarea plăților digitale și managementul capitalului de lucru”, a declarat Elena Dincă, Head of Sales for Financial Institutions, Merchants and Government Segments, Mastercard.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit, o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.ro, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Misiunea noastră este să generăm și să dezvoltăm o economie digitală atotcuprinzătoare, care să ofere tranzacții sigure, simple, inteligente și accesibile, în beneficiul tuturor, de pretutindeni. Prin transfer de date sigur și prin rețele impenetrabile, prin parteneriate și cu pasiune, inovațiile și soluțiile noastre le permit persoanelor fizice, instituțiilor financiare, guvernelor și companiilor să își atingă potențialul maxim. Conexiunile noastre acoperă peste 210 țări și teritorii, astfel încât construim o lume sustenabilă care le oferă tuturor accesul la posibilități de neprețuit.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?