David Popovici triumfă la Euro Meet din Luxemburg cu două medalii de aur

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

David Popovici triumfă la Euro Meet din Luxemburg cu două medalii de aur

La reuniunea internațională Euro Meet din Luxemburg, înotătorul român David Popovici a cucerit aurul în probele de 100 și 200 de metri liber.

Cu un timp de 48 secunde 01/100 la 100 metri liber, Popovici a doborât recordul precedent al competiției. La final, el a fost clasat la 48 secunde 67/100 de portughezul Ribeiro și la 48 secunde 70/100 de sârbul Andrej Barna.

Din 13 august 2022, David Popovici este deținătorul recordului mondial la această probă, care este de 46 secunde 86/100.

David Popovici a câștigat sâmbătă proba de 200 metri liber, cu timpul de 1 minut 46 secunde, 19/100, mai bun decât cel al francezului Hadrien Salvan (1 minut 48 secunde, 82/100) și al sârbului Velimir Stjepanovic (1 minut 47 secunde, 84/100).

Popovici a declarat că nu va participa la Campionatele Mondiale de Natație, care sunt programate la Doha, în Qatar, în perioada 2-18 februarie.

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?