The Beekeeper este filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

The Beekeeper este filmul cu cele mai mari încasări din America de Nord

Potrivit estimărilor realizate de Exhibitor Relations, filmul de acțiune „The Beekeeper” a câștigat primul loc în box office-ul nord-american într-un weekend de iarnă cu încasări relativ scăzute, după cum relatează AFP.

Potrivit Exhibitor Relations, producția Amazon/MGM Studios, care se află în a treia săptămână de lansare, a obținut 7,4 milioane de dolari în cinematografele din SUA și Canada de vineri până duminică.

În „The Beekeeper”, Jason Statham, un apicultor și fost membru al forțelor speciale, caută să se răzbune pe un grup enigmatic ale cărui planuri au făcut ca o bătrână (Phylicia Rashad) să se sinucidă.

Analistul David Gross, de la Franchise Entertainment Research, crede că filmul, pentru care se preconizează că va avea încasări de 40 de milioane de dolari, ar putea ajunge la 150 de milioane de dolari la nivel global, ceea ce îl va transforma într-un „succes”, până la urmă. „Nu avem de-a face cu un thriller de acțiune clasic, aceste filme dispar rapid”, a declarat el.

Musicalul „Mean Girls”, care se bazează pe filmul cu același nume din 2004, s-a clasat pe locul al doilea și a obținut 7,3 milioane de dolari, după ce a ocupat primul loc în box office timp de două weekenduri la rând. Noul lungmetraj, produs de Paramount, se bazează pe povestea adevărată a liceencelor care au transformat filmul precedent într-o senzație de cult în SUA.

De la premiera sa din 15 decembrie, „Wonka”, filmul lui Timothée Chalamet, un ciocolatier excentric, a adus 5,9 milioane de dolari și este în continuare cel mai bine vândut film în box office-ul nord-american.

Comedia romantică „Anyone but You”, care a obținut 4,8 milioane de dolari de vineri până duminică, s-a clasat pe locul al cincilea, în urma filmului de animație „Migration”, produs de Universal, care a încasat 5,2 milioane de dolari în weekend și un total de peste 100 de milioane de dolari în America de Nord.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice, potrivit Boxofficemojo.com:

6. „Poor Things” (3 milioane de dolari)

7. „American Fiction” (2,89 milioane de dolari)

8. „Aquaman and the Lost Kingdom” (2,81 milioane de dolari)

9. „Godzilla Minus One” (2,6 milioane de dolari)

10. „The Boys in the Boat” (2,2 milioane de dolari).

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?