Cea de-a 30-a ediție a concursului Bacău Fest Monodrame este deschisă de Teatrul Municipal „Bacovia”

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish

Cea de-a 30-a ediție a concursului Bacău Fest Monodrame este deschisă de Teatrul Municipal „Bacovia”

Cea de-a 30-a ediție a Bacău Fest Monodramă, care se va desfășura în perioada 9-13 mai, scoate la concurs o nouă ediție. De asemenea, Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău deschide perioada de înscrieri pentru cea de-a XI-a ediție a Concursului de dramaturgie monodramatică „Valentin Nicolau”, secțiune competitivă în cadrul Bacău Fest Monodrama. Organizatorii evenimentului au transmis un comunicat de presă remis AGERPRES.

Lucrările înscrise trebuie să aibă o durată minimă de 40 de minute și o durată maximă de 80 de minute. Înscrierile trebuie să includă CV-ul artistului concurent, cinci fotografii digitale care să cuprindă imagini din spectacol și un link către înregistrarea integrală pe internet a spectacolului propus.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este 25 martie.

Pentru o echipă formată din cel mult șase membri, organizatorii acoperă cazarea și costurile de transport în România, în conformitate cu legislația în vigoare. Organizatorii își declină orice responsabilitate pentru orice problemă care ar putea apărea în asigurarea drepturilor de autor pentru spectacolele pe care le-au ales.

Documentația suplimentară necesară pentru participarea la eveniment va fi solicitată în urma procesului de selecție. Ulterior, prin intermediul canalelor de comunicare ale instituției, rezultatul selecției va fi făcut public.

Un juriu de experți în artele spectacolului va evalua prestația fiecărui concurent și va selecta câștigătorul Trofeului Bacău Fest Monodrama, în valoare de 3.000 de euro.

Juriul va lua în considerare competența candidaților cu o varietate de medii și stiluri de exprimare artistică, inclusiv text, teatrul-dans, animaţia, multimedia.

Toți dramaturgii sunt bineveniți să se înscrie la Concursul de dramaturgie – Monodramă. Organizatorii precizează că textul trebuie să fie scris în limba română și poate fi o piesă originală, un scenariu de teatru-dans, o dramatizare etc. care să solicite participarea unui singur actor sau actriță.

Termenul limită de înscriere a textelor pentru Concursul de Dramaturgie – Monodramă este 25 martie.

Înscrierea lucrărilor pentru concurs se poate face online pe artistictmb@gmail.com, unde trebuie incluse datele de contact ale participanților (nume, număr de telefon și adresă de e-mail) pentru identificare în urma jurizării. În mod alternativ, lucrările pot fi trimise personal la următoarea adresă: Concurs de dramaturgie – Monodramă, Teatrul Municipal „Bacovia”, Str. Iernii, nr. 7, Bacău, Cod poștal 600050, județul Bacău.

 

Future Economy nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile primite şi publicate pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Future Economy nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii false transmise de către beneficiarii comunicatelor/anunturilor de presă.

Future Economyîşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări necorespunzatoare sau acuzaţii si încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.futureeconomy.ro este destinat informării publice. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Future Economy în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe futureeconomy.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei mereu cele mai actuale informatii?